Следва

Spring Remix: Розово + червено

Б като Библия - Б като Блог

С тази снимка на Томи Тон ти пожелаваме една пролет на крилете на щастието, а защо не и на крилете на Vivienne Westwood за Melissa...

All fashion преди 13 години


Upgrade your style


Вдъхновение от Balmain. Преправи старите си джинси в стилистиката на лейбъла.

Избери скини модел, който почти не носиш или пък ти е омръзнал. След това ти остава само малко свободно време, белина и ножици.

Ще стоят страхотно с oversize тениска, с жилетка на едра плетка, с дълга риза на цветя, с обувки с деколте на висок ток, кожено яке и малка чанта през рамо. За вечер си ги представяме с топ, покрит с пайети.

via 5 inch and up

Връзка




Идеята взимаме от скандинавската звезда на блоговете за личен стил Елин Клинг. Преди време ти разказахме за нея и за колаборацията й с H&M в лимитирана серия предназначена за скандинавския пазар. Лейбълът решава да работи с нея, заради високата й популярност и страхотния й личен стил.

Елин е доста обрана в аутфитите си за разлика от повечето блогъри, за това с удоволствие следим интересните й малки хрумки. Последното, което бихме взели назаем е колие от връзка, може и кожена, вързана на възел около шията.
 
via Style by Kling

Аутфит за моторетка



Кой е казал, че за да караш велосипед или моторетка в града, трябва да жертваш личния си стил?! Ето ти нагледен пример, как с къса пола, висок ток и красиво палто също се получава.

via The Sartorialist

За него и за нея



Попаднахме на тази страхотна идея, как да вдъхновим сънищата си и да разнообразим малко клишираното пространство на спалнята.

За постигането на тези прекрасни калъфки за възглавници са ти необходими само чифт бели калъфки, черна текстилна боя и малко свободно време.



От хартия изрязваш формите на очилата, които след това използваш за контури, по които да нарисуваш самите ретро модели върху калъфките за възглавници. 

via Metal and Mud

Хермес



С тази снимка на Томи Тон ти пожелаваме една пролет на крилете на щастието, а защо не и на крилете на Vivienne Westwood за Melissa...

via Jak&Jil
 

More All fashion