La Grande Dame of Business - една "красива" женска вечер

 наем си и го очакваме – поредното събитие на организатора A TEAM под формата е „La Grande Dame of Business”. И досещаш се, че отново ще е много женско и полезно за дамите, които държат да изглеждат добре....

 

Знаем си и го очакваме – поредното събитие на организаторите от A TEAM под формата на „La Grande Dame of Business”. И досещаш се, че отново ще е много женско и полезно за дамите, които държат да изглеждат добре.

Този път сме на територията на София, от мястото на събитието в клиника Derma Vita, където научихме за процедури, които ще ни спасят от зимните отпечатъци и бремето на възрастта. Д-р Катя Паскова, управител на клиниката и домакин на събитието, представя различните видове апаратури и процедури пред дамите, а именно Радиочестотна терапия на лице – ThermaClinic, ботулинов токсин, попълнители с хиалуронова киселина и апаратура за премахване на татуировки и петна - TattooStar Effect R.
Беше презентирана и терапията с апарата Acustic Waves, изключително ефективна за дамите, които искат да премахнат целулита и да се появят в пълния си блясък през летния сезон.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.