Следва

Подготовка за първа пролет! Твоите споделени тайни - Десислава

Готова ли си за красиви крака!?

Нямаш време. А най-хубавото през пролетта трябва да са краката ти – стегнати, оформени, поддържани....

Body преди 13 години

Нямаш много време. А най-хубавото през пролетта трябва да са краката ти – стегнати, оформени, поддържани.

Започни с малки лишения и огромни количества вода, за да пребориш целулита и паласките около ханша, оттам нататък всичко е въпрос на добре организирана програма за придобиване на перфектните крака.

Ето как става, но трябва да започнеш не от утре или от другата седмица, а от сега:

Много е важно кожата ти да изглежда добре. Затова, ако нямаш възможност да посещаваш често професионални терапии за хидратиране, тонизиране и стягане, използвай продукти за домашна употреба. Такава работа могат да свършат всички хидратиращи лосиони за тяло и ексфолианти.

Известен на всички е фактът, че краката с тен изглеждат по-добре. Затова можеш да опиташ солариум, но внимавай с минутите, или обикновен автобронзант - Vichy, Lancome, Dior, Garnier, Maybelline и други марки има в аптеката до вас, просто се консултирай за подходящия за твоята кожа продукт.

Друг трик, който наблюдаваме като успешен сред звездите е бронзантната пудра. Нанесена отпред и отзад на бедрата помага краката да изглеждат по-слаби и по-дълги, отколкото са в действителност.

Много успешен за визуално удължаване на краката е "методът" обувка на висок ток в цвят nude. Този неутрален нюанс на обувките, освен че ги прави оптически по-дълги, е и признат като мноооого секси.

Най-ефикасната рецепта за красиви крака обаче си остават редовните упражнения като аеробика, йога, скачане на въже или пилатес. Здравословно е и много полезно за стегната кожа.

Готова ли си вече за хубави крака!

More Body