Следва

Weekend to do list в три спирки

В деня на лъжата стартира филмът LOVE.NET. Истинската любов в интернет и въпреки него

Най-очакваният филм за тази пролет ще се появи на големия екран днес в деня на лъжата. LOVE.NET е модерна...

Movies & TV преди 13 години

Най-очакваният филм за тази пролет ще се появи на големия екран днес в деня на лъжата. LOVE.NET е модерна приказка за любовта, която се случва благодарение на интернет и въпреки интернет.

Филмът проследява паралелно историите на галерия от персонажи, опитващи се да коригират живота си чрез Интернет или просто да се забавляват в мрежата, както и историите на няколко двойки, свързали живота си чрез сайтовете за запознанства.

LOVE.NET
разказва за любовта във всичките й проявления – за неизбежната и необяснима любов, за повърхностната егоистична любов, за обвиняващата и опрощаваща любов, разказва за горчивата сладост на изневярата и сладката болка на отмъщението...

Филмът ще стартира на над 25 екрана в цялата страна, подкрепен от мащабна рекламна кампания.



Действието в LOVE.NET се развива през 2010 г. в София. Това е позитивен и ведър филм, в който няма кръв и наркотици, няма мутри и пласьори, патриархална идилия и връщане към соца, казват продуцентите му.

Това е филм за любовта, която се случва благодарение на интернет или въпреки Интернет. С избора на общочовешка модерна тема и съвременния подход към проблемите, този филм почти не е български, същевременно е най-българският филм на годината! Защото се случва днес и тук, разказва за хора, които обичат, изневеряват, прощават и наказват тъкмо тук.



Българската публика свикна да гледа кино в Интернет. Но този филм разказва за Интернет и продуцентите се надяват зрителите да го гледат на кино.



Режисьор е Илиян Джевелеков по сценарий на Нели Димитрова, Матей Константинов, Илиян Джевелеков. Силни участия се очертават тези на Захари Бахаров и Диляна Попова, също така Христо Шопов, Лилия Маравиля, Койна Русева, Диана Добрева, Йорданка Кузманова, Владимир Пенев, Лора Чешмеджиева, Тео Аврамов, Каролайн Хейнс, Делян Дъбов, Йордан Славейков, Анелия Мангърова, Моника Згурова, Евгения Василева, Михаил Милчев, Николай Върбанов, Лидия Инджова, Надя Тержуманова, Николай Станоев, Рада Велинова, Тони Карабашев и др.
Със спецалното участие на Джон Лоутън и Мик Бокс.

Е, ще те видим ли в коносалоните днес?
 

More from View Sofia

More Movies & TV