Следва

Стрийт стайл вдъхновения за мъже

Вили Сечкова в рокля BCBG Max Azria от абитуриентските предложения на Вю София

Стилистите на Вили Сечкова и „В джаза в събота вечер” са направили чудесен избор за вечерното й предаване тази...

All fashion преди 13 години

Стилистите на Вили Сечкова и „В джаза в събота вечер” са направили чудесен избор за вечерното й предаване тази събота от 22.30 ч. по bTV.

Роклята е много тясна с едно рамо и в цвят беж с лек розов нюанс на BCBG Max Azria, която представихме и в абитуриентската ни сесия от красиви женствени рокли за бала.

Отново страхотен стайлинг за ефир, който чудесно подчертава качествата на поддържаната фигура, идеален за чернокосата водеща с равномерен тен на кожата.

Вили е без никакви бижута, само роклята като акцент и един много лек грим с гланц за устни, фон дьо тен, руж и черен молив за очите.

Прическата е лека, прибрана, деликатно намачкана с пяна и стилизирана с лак за коса.



Предложението на ViewSofia пък включва отново лек пролетен грим с красиви коралови устни и лак за нокти в същия цвят като червилото или в ярко оранжево.

Съветът ни към абитуриентките е да използват точно тези два стилистично подхода, за да изглеждат съвършени в балния си вид - хубава коса, лек грим и една много красива мини рокля. Без излишни бижута и аксесоари, само един малък клъч за парфюма, огледалото и кредитната карта и един чифт обувки на ултра висок ток.

 

More All fashion