Следва

Лейди Гага ще става колумнист в сп. V

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Скоро да сте ходили в магазин на Zara? Сигурни сме, че да. Е, няма как да не сте забелязали нещо, което честно казано нас ни потресе.

All fashion преди 13 години

Zara тотално прекали

Скоро да сте ходили в магазин на Zara? Сигурни сме, че да. Е, няма как да не сте забелязали нещо, което, честно казано, ни потресе. Разбираме маркетинговата стратегия на подобни high street марки, които се опитват винаги да са модерни и т.н., но това, което видяхме, влизайки в магазина, беше повече от нахално. По-късно открихме, че не сме го забелязали само ние.

Всички манекени на Zara са облечени в почти точни копия на колекцията на Prada пролет-лято 2011. Разбираме, че райето е модерно, но чак пък толкова?! Някои модели носеха дори раирано сомбреро, точно като на ревюто. А ако разгледате с по-отработено око целият магазин на Zara ще откриете и шалове, рокли, тениски и дори чанти, копирани с почти ювелирна точност. Това наистина взе да излиза извън границите на приличното, дори вече не е смешно.

Hilary Alexander се оттегля от модната журналистика



Жената, която все още е сред топ три на модните критици и журналисти, член на International Herald Tribune и лице на английския Telegraph заяви в Twitter, че се оттегля през месец юли. Тя е може би единственият моден журналист с толкова дълга кариера, който все още посещава и пише за абсолютно всяко шоу, независимо дали е дамско, мъжко или haute couture. Определено ще ни липсва.

Gisele Bundchen за Numero Tokyo #46, май 2011



Страхотната Жизел в не чак толкова страхотната сесия за майския брой на Numero. Определено не червената перука не й стои добре, а и има нещо нередно в целия стайлинг. Вие как мислите?

Eric Zentner загина в катастрофа




Известният в началото на милениума модел Eric Zentner бе ударен от моторист в Buellton, California. Той бе изключително нашумяло име преди години и зад гърба си има десетки модни кампании, включително Versace, Louis Vuitton, Versus, Byblos, Marc Jacobs и др.

Paula Taylor за Marie Claire Тайланд, април 2011




Тайландската актриса Paula Taylor позира бременна за априлския брой на Marie Claire Тайланд. Не е ли това най-смущаващата корица с бременна жена, която сте виждали?!

 

More from View Sofia

More All fashion