Следва

Подготовка за първа пролет! Твоите споделени тайни - Ина

Питай ме, питай ме: Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer решава проблемите на кожата ти

Пиша ви във връзка с проблем на кожата, който имам от дълго време и той е: какъвто и крем да си сложа (на 25...

Beauty News преди 13 години

Експертното мнение за твоята кожа е първата стъпка към подобряване на състоянието й. За да сме максимално изчерпателни и полезни в препоръките си, ти дадохме възможност да задаваш въпроси към истинските професионалисти от Clinique България за подходящите за твоята кожа продукти.

Всяка седмица, Цецка Павлова, експертно лице от марката в България, ще отговаря на въпросите, които предварително си ни задал, и заедно с това ще получиш специален подарък - препоръчаният продукт, който ще реши проблемите ти.

Ето какво ни попита Весела:

Здравейте!

Пиша ви във връзка с проблем на кожата, който имам от дълго време и той е: какъвто и крем да си сложа (на 25 години съм) винаги ми излизат пъпки и за това от поне 2 години не си слагам никакъв, а почиствам лицето си само с пилинг продукти (с мазна кожа на лицето съм). Но напоследък кожата на лицето ми започна да се бели, затова отново почнах да си слагам крем, но веднага отново ми се появиха пъпки - правила съм си тестове за алергия причината не е това! Въпросът ми е - от кой крем смятате, че няма да ми излизат пъпки?

Благодаря!
Весела

Отговаря Цецка Павлова, маркетинг мениджър на Clinique България

Здравейте Весела,

Решението е било изключително близо до вас през цялото време, но за проблем като вашия е необходим цялостен подход със специализирани продукти, които не само да почистват кожата и излишния себум, но и даващи нужната хидратация, независимо от степента на омазняване (при по-мазните кожи се предлагат формули несъдържащи мазнини).

Употребата на подходящ овлажнител е абсолютно задължителна, особено както вие използвате ексфолиращи продукти. Препоръчваме ви Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer – почистващ хидратиращ овлажнител на CLINIQUE от специално разработената серия за проблемна кожа Anti-Blemish Solutions и ще видите подобрение веднага.

Той има лека формула, която облекчава възпаленията, предпазва от появата им в бъдеще и контролира излишната мазнина. Изгражда щит срещу бактериите, причиняващи възпаления.

Хидратира нежно, за да намали сухотата и беленето. Нанасяйте върху напълно чиста кожа, след измиване с пяната Anti Blemish Solutions Clearing Foam и излющване с лосиона Anti Blemish Solutions Clarifying Lotion.

Успех!

More Beauty News