Следва

Да или Не: Дълга рокля в съчетание с ниски обувки

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Бременна с първото си дете, Марион Котияр отново се снима за Christian Dior в рекламната кампания на чантите...

All fashion преди 13 години

Марион Котияр за Christian Dior

Бременна с първото си дете, Марион Котияр отново се снима за Christian Dior в рекламната кампания на чантите Lady Dior. Истината е, че следа от бременност почти няма, а зашеметяващите кадри отвеждат Марион на красиво пътуване до Москва.

Снимките са дело на Крег МакДийн и всъщност са направени в Париж. Кампанията се очаква да пристигне в списанията през май и юни, а с ослепителната Марион не се съмняваме, че вниманието отново ще се съсредоточи върху лятната колекция на лейбъла и ще се отмести от „случая Галиано”, от което от LVMH се опасяваха най-много.

„Перфектните тела” от мартенския брой на Vogue посветен на добрата форма



Миналия месец Vogue САЩ пусна брой, посветен на женските форми, напомняйки ни, че дамите по цял свят са прекрасни, дори и в неманекенските си размери. Успоредно с добре оформената Риана обаче Vogue ни покани и в света на едни от най-сниманите си модели, които откровено разказват как са се борили по време на кариерата си с не дотам перфектните части на телата си.

Жизел Бюндхен разказва за тренировъчната си програма, Дария Вербуви признава, че е трябвало да поработи върху коленете си, а Джоан Смолс обяснява как е поддържала дупето си. Видеото, в което те споделят тайните на красотата си, се нарича Дневниците на Vogue , “Перфектни” Форми.

Секси Рийз Уидърспун за сп. Elle




Свикнали сме да свързваме Рийз Уидърспун със сладката й роля на професионална блондинка и дори след Секс Игри не сме си и помисляли да я наречем секси. Е, това се промени след корицата й за сп. Elle.

На снимката Рийз е облечена в блейзър Stellа McCartney и бюстие на Isabel Marant , заснета от Ben Hassett и изглежда просто страхотно.

Документалният филма за Анна Уинтър




Bloomberg TV публикува онлайн целия епизод на документалния си филм за Анна Уинтър – той е последният в серията Bloomberg Game Changers, която проследява работата на главни играчи в много индустрии. Видеото продължава 25 минути и си струва всяка. Уинтър отказва да участва във филма, но епизодът включва Рей Джей Кутлър, режисьора на The September Issue, Том Флорио, Патрик Робинсън и много други.

Това, което най-много харесахме в краткия филм е, че той дава един по-репортажен поглед над работата й, лишен от блясъка и идеализирането, които обикновено я придружават – кариерата й се проследява от момента, в който прекъсва средното си образование, през еротично дамско списание до оглавяването на Vogue.

Кейт Мос за Harpar’s Bazaar




Супер моделът Кейт Мос е и на двете кориците, с които британският Harpar’s Bazaar ще се появи през май по реповете. Броят е в памет на Алекзандър МакКуин.

На първата корица, която се появи в медиите Кейт е облечена в рокля от колeкцията есен-зима 2006 на Alexander McQueen – същата, която носи и в холограмата, презентирана по време на ревюто, създавайки един от най-паметните модни моменти в историята. На втората корица роклята отново е McQueen, но този път е дело на Сара Бъртън за есен-зима 2011.

В броя ще вземат участие и други музи на дизайнера, като Дафне Гинес и Анабел Нейлсън, припомняйки си най-скъпите спомени с МакКуин.
 

More All fashion