Анелия залага на предизвикателен стайлинг в новия си клип

Снимките са хубави, режисурата не съвсем оригинална, като се има предвид, че се вдъхновява от грандиозните...


Хангар, паркинг на столичен мол и бизнес сграда са местата, къде снимачният екип пресъздава хитово парче на Анелия, което се казва "Така ме кефиш", в клип.

Снимките са хубави, но режисурата не съвсем оригинална, като се има предвид, че се вдъхновява от мащабните холивудски продукции „Мъже в черно” и „Матрицата”.

Коментари: 13

S
starlett (2011/04/06 / 22:30)
Единственото по-жалко от копиращата Анелия сте вие! Слоганът ви "удоволствието да имаш стил" никак не ви отива! Постоянно плюете чалга звездите, но и постоянно пишете (преписвате от в-к "Уикенд") новини за тях! Щеше да е доста смешно, ако не беше адски жалко!
S
sha (2011/04/06 / 20:19)
Но пък публикуваните снимки показват точно пълната некадърност и липса на съдържание и излъчване!Голям смях!
M
Miss_arrogance (2011/04/06 / 17:49)
Явно не знаете, но съвсем не сте задължени да отваряте тази статия. Това не е телевизия и неслучайно в заглавието е упоменато името на Анелия, така че на всеки му става ясно за кого е статията и би могъл просто да си спести отварянето й, ако не я харесва. Никой не ви я натрапва и никой не ви е задължил да гледате. Стайлингът с черната рокля е убийствен! Роклята е невероятна! Визията с роклята на Бионсе също й отива много. Този клип иначе беше изкопиран още преди години от Мария, в песента "Обичай ме така", както онзи ден разбрах, че се казва. Естествено, подобно копиране едно към едно на целия клип неминуемо те кара да правиш съпоставка и сравнението никога няма как да бъде в полза на тези певици.. на фона на жена и изпълнителка като Бионсе!... Просто е абсурдно! А лично аз, на тези две снимки поне, които сте дали, не виждам кой знае какви разлики в тоалетите, но нищо чудно наистина Анелия да лъже. Пък и наистина защо да дава купища пари за нещо, ако може да има съвсем същото за далеч по-малко..
A
AVA (2011/04/06 / 17:19)
Вие май не сте забелязали, че статиите за чалгаджийки са се появявали и друг път?! Особено в секцията ''Жълт бутон'' (която доста сваля нивото на сайта!). Аз лично съм се примирила, че дори във viewsofia.com трябва да виждам унифицираните им муцуни. Просто няма отърване :(
M
Mishel (2011/04/06 / 12:10)
Разбираме, че фолкаджийките разполагат със средства и са агресивни, но моля Ви да проявите сила и да не се поддавате на натиска им, за да останете различната медия, а не да се превръщате в поредните проводници на поп-фолк културата. Наистина ще се окаже, че не може да избягаме от чалгата....
R
Realist (2011/04/06 / 09:45)
Ето как кака ви Анелия открадна 1:1 роклята на Бионсе: http://vbox7.com/play:8bb0e7cf А това с Жан П Г роклята от предните коментари като го видях и щях да припадна, ха-ха, много е смешна тая Анелия :х Нагла като всичките си "колежки". Другото, което ме дразни е, че докато беше бяла като чаршаф, изведнъж отиде 3 пъти на солариум и взе да се прави на мулатка, пфффф! Ай стига бе!
L
Lola (2011/04/06 / 09:36)
Не съм очаквала да чета за Анелия във View Sofia ... а нелепите й твърдения относно "дизайнерските" й тоалети ме втрещяват абсолютно!
M
Marseillais (2011/04/06 / 01:36)
МЕНТЕТО http://anelia-site.eu/gallery/displayimage.php?pid=760&fullsize=1
M
Marseillais (2011/04/06 / 01:34)
ОРГИНАЛЪТ http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/elle/runway/haute-couture/spring-2011-haute-couture/jean-paul-gaultier/jean-paul-gaultier/jean-paul-gaultier-spring-2011-haute-couture-collection/jean-paul-gaultier-spring-2011-haute-couture-podium-023/6306810-1-eng-US/JEAN-PAUL-GAULTIER-SPRING-2011-HAUTE-COUTURE-PODIUM-023_runway.jpg
M
Marseillais (2011/04/06 / 01:29)
Уважаема редакция, защо не написахте статия за това как АНелия лъже , че си е купила за събитието на планета тв тоялет от седмицата на модата в Париж на Жан Пол Готие. Всички видяхме ''истинския'' и тоалет, който бил специално поръчан от парижкия дизайнер. Твърди го и в личния си сайт и в списанията, за които даде наскоро интервю. Крайно време е , да стане ясно на такива идиотки като Анелия, че българската жена пътува, чета , вижда и разбира от мода, марки, оргинално и шито при кварталната шивачка. Защо е нужно да Лъжеш за нешо, което е очевидно?????? Тоалетчето и е шито в София, а Анелката разправя четоалетът и не този, който е представен на седмицата на модата в Париж. На всички ни е ясно как се закупуват тоалети представени на седмицата на модата в Париж. Да Готие предтсвя страхотна пола с корсет , но НЕ е този който Анелия носи на наградите на Планета. Разликата е на 100 % и неразбиращ от мода слепец ще я види. Напишете статия за това, как въпросната фолк певачка се мисли за много голямата работа и как пренебрегва българската жена. Глупава ЛЪЖКИНЯ. А и стига сте и давали само суперлативи. Визията и е ужасна , с тези леопардови боти и тази рокля е като евтина магистралка. Ужасна е в последните няколко години. Определено не е с нищо по-добра от останалите певачки в кръчмата. Беше то преди, когато го имаше Токича.
Y
Yeah_right (2011/04/05 / 22:43)
тотален повър.
R
Rude_boy (2011/04/05 / 19:33)
Разочаровате ме.. Откога сте любители на жанра, за да ни представяте новина за нов чалга клип. Отвсякъде се опитвам да избягам от чалгата, а сега все едно чета Нов фолк.. А това, което е откраднала тоалета на Beyonce от Crazy in love е смешно.. 8 години по-късно.
K
Kris (2011/04/05 / 17:47)
Не съм сигурна, че цялото може да е по-селско.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.