Следва

През вечността

Анелия залага на предизвикателен стайлинг в новия си клип

Снимките са хубави, режисурата не съвсем оригинална, като се има предвид, че се вдъхновява от грандиозните...

All fashion преди 13 години


Хангар, паркинг на столичен мол и бизнес сграда са местата, къде снимачният екип пресъздава хитово парче на Анелия, което се казва "Така ме кефиш", в клип.

Снимките са хубави, но режисурата не съвсем оригинална, като се има предвид, че се вдъхновява от мащабните холивудски продукции „Мъже в черно” и „Матрицата”.

Относно стайлинга, доминират предизвикателни тоалети и тук-там намеса на пролетни тенденции, например ярките цветове, които признаваме, чудесно стоят на завидния й загар, направен в Доменикана, и леопардовите обувки, но те пък са една доза по-ексцентрични предвид жанра на парчето.

Истината е, че Анелия е имала доста по-добри стилизации, поне тези, които познаваме от други нейни телевизионни и светски изяви. Но пък хрумката с мъжете зад нея и тя в мини и с обувки на платформа е доста ефектна и дори би могъл да препрати към клип на Бийонсе.




Историята обаче помни и много лоши примери за сляпо копиране на стила и визията на популярни световни изпълнители като например това на колежката на Анелия Галена като Дженифър Лопес или пък Лили Иванова, която се появи в клип, досущ като този за рекламна кампания на Гарет Пю.

 
 

More All fashion