Следва

Б като Библия - Б като Блог

Риана замени афро прическата с коса в стил "Бийтълс"

Без афро прическата, с която ни изненада преди седмици, Риана се появи на 46-тата церемония по раздаване на ...

All fashion преди 12 години

Без афро прическата, с която ни изненада преди седмици, Риана се появи на 46-тата церемония по раздаване на наградите за кънтри музика в Лас Вегас в най-добрата си форма.

Хубава къса прическа, елегантна рокля на Versace с ресни в горната част и класически Лобутен на платформа, поп иконата блести като диамант на сцената на церемонията.

Прическата й в стил "Бийтълс" през 60-те обаче се оказа най-коментирана сред чуждестранните колеги. Афрото остана в миналото, да изчакаме още няколко седмици да видим дали 23-годишната звезда няма да се появи с нова версия на Мерилин Монро например.

И все пак, ние си я предпочитаме с къса момчешка прическа в кестеняв цвят, но нищо чудно да я видим и в русите букли на Мерилин, когато и сегашният й вид й омръзне.


 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.