Следва

Пиле по индийски

Eксклузивна колекция за дома в цветове и елегантен силует показаха от ESCADA

Немският моден гигант ESCADA показа удивителни решения за дизайнерска декорация на дома. Почитателите на ...

All About Life преди 12 години

Немският моден гигант ESCADA показа удивителни решения за дизайнерска декорация на дома. Почитателите на марката вече имат възможност да се докоснат до лукса и елегантността на бранда, познат с безупречния си стил и изключителна изработка, като пренесат тази енергия в дома си.

Преминаването от висшата мода към създаване на ексклузивно спално бельо и аксесоари за дома е логична стъпка, направена от много големи имена в света на модата, например Versace, които все още са на върха в луксозното обзавеждане и дизайнерски аксесоари за дома.

Отличителен белег за представената неотдавна колекция е магнетизмът, характерен и за облеклата ESCADA – елегантeн силует, цветове и изключително качество както на материите, така и на изработката.

Колекцията беше представена за първи път на изложението Heimtextil във Франкфурт и обра овациите с дебюта си. От немската компания Erbelle Spirit, лицензиран производител на моделите, обявиха, че новата линия ESCADA се приема отлично от клиентите в Европа, Азия и САЩ.

В галерията горе ти предлагаме разходка из прекрасния нов свят на Escada!

 

More All About Life