Мъжете през пролетта на 2011-та. Важни правила за добрия стил

Когато жената цъфти, мъжът не бива да остава в сянката й. И защо, след като дизайнерите са го казали - модерният...

Когато жената цъфти, мъжът не бива да остава в сянката й. И защо, след като дизайнерите са го казали - модерният мъж може да бъде много цветен, да носи аксесоари, да миксира тенденции, да сложи прозрачен топ под елегантно сако и или да бъде каквото си поиска.

Да, обаче модерният мъж трябва да знае точно къде да спре в свободните интерпретации и точно затова решихме да дадем няколко насоки при подготовката на пролетния му гардероб.

В галерията горе, ти предлагаме добри решения как да се съобразяваш с тенденциите умно и със стил.
Чети внимателно!
 

Коментари: 6

M
Miss_arrogance (2011/04/11 / 12:26)
Да "влача"??????????????????????? Май никога не съм влачила някого, камо ли пък мъж... :D Чуваш ли се изобщо! Ицо, да, точно от там. :) Защо? А ти да не ходиш с такива грозни римски сандали или с джапанки като най-дивия селяк? :D
Светлана (2011/04/09 / 03:29)
@Miss_arrogance, в летните жеги тези твои мъже в скафандър ли ги влачиш с тебе? Tова тревисто зелено на шортичките е мноо гот, издирвам си тениска в такъв цвят.
I
ico_-_ (2011/04/09 / 00:26)
мис AGROdance, май падаш от луната )
M
Miss_arrogance (2011/04/07 / 15:42)
С повечето неща съм съгласна, но МОЛЯЯ!!! без къси панталони съчетани със сака (!!!), без някакви си плетени жилетчици или панталони в крещящи цветове, особено като червено, зелено и синьо и т.н.! Ако видя някой мъж с нещо подбно, никак няма да ми се стори СТИЛЕН! Дори напротив! Никога не бих се показала до такъв! Общо взето за мен правилата на добрия стил при мъжете са никога с къси гащи, освен ако не са в някой курорт, никога сандали, чехли и джапанки, освен ако не са на курорт (отново!!!) и не се обличай в смешни, абсурдно крещящи цветове. А за чантата - разбира се, защо не, дори е наложително, макар и не от този тип като показаните. Също това с чорапите става, но само за точно опр. случаи. Тънките колани и леките материи също са ОК, но е несериозно на един уж стилен мъж, да му се виждат пръстите на краката и ми ходи със сандалите там..
R
Realist (2011/04/07 / 13:26)
Някои вече си ги имам, а за други съм по-скоро "НИКОГА"!!! :)
M
mish (2011/04/07 / 12:45)
Bravo be hora.mnogo dobra selekcia,chak da se chudish koe parvo!!!!thanx

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia