Следва

Бърз шопинг в интернет: casual chic в четвъртък

Абдикиралата Карин Ройтфелд подготвя новата рекламна кампания на Chanel

Ако се питаш какво би правил след като вече не си на поста главен редактор на Вог, Карин Ройтфелд дава яснота по...

All fashion преди 13 години

Ако се питаш какво би правил след като вече не си на поста главен редактор на Вог, Карин Ройтфелд дава яснота по въпроса. Правиш онова, което си поискаш и в което си добър.

Освен че бившият главен редактор на френския Вог вече стилизира каталога и витрините на луксозния нюйоркски магазин Barneys, работи и по снимките за кампанията на Chanel за сезон есен-зима 2011/12, в която отново ще вземе участие хомосексуалната муза на Лагерфелд Фрея Беха Ериксен.

Очакванията на дизайнера на френската модна къща са огромни, той дори споделил пред медиите, че с Фрея и Карин няма начин да не се получи гениално, а това веднага насочи интереса на критиците.

Кампанията на другата оглавявана от Карл модна колекция, тази на Fendi, също ще се очаква с нетърпение на модната сцена. Звездата в нея е Аня Рубик, а в рекламното видео ще вземат участие пак Фрея, последната Коко Шанел в киното Ана Моуглалис и Кристен Макменами, които също така ще бъдат топ моделите в круизнота шоу на италианската марка през май на територията на Френската Ривиера.

More All fashion