Следва

Ноктите са най-модерният аксесоар

Интензивен блясък за коса с восък от магнолия от лаборатории Klorane

Липсата на блясък е сред топ оплакванията на дамите по отношение на техните коси. Ежедневното сресване, оформянето със сешоар...

Hair преди 13 години

Липсата на блясък е сред топ оплакванията на дамите по отношение на техните коси. Ежедневното сресване, оформянето със сешоар, замърсяването и слънчевите лъчи увреждат кутикулата и повдигат люспите й, като по този начин й пречат интензивно да отразява светлината. За да се пребори с този проблем, безжизнената коса има преди всичко нужда от грижи и предпазване.

Иновацията на Лаборатории KLORANE е потърсена от дълбините на растителния свят тайна за съвършен блясък : восъкът от магнолия. Tози ценен восък по повърхността на листата на магнолията е в основата на силния им блясък. Той им помага да поддържат оптимално ниво на хидратация, предпазва ги ден след ден от външните агресии и от вредните ефекти на UV лъчите, като ги отразява.

Като наблюдават тази невероятна растителна бариера на блясък и грижа, Лаборатории KLORANE я извличат от листата на магнолията, за да предложат нейните ползи на безжизнените коси. Благодарение на био-миметичната структура на хидро-липидния му филм, восъкът от магнолия действа в идеален синхрон с косъма : той изглажда люспите му, предпазва го от външните агресии и му гарантира добрата хидратация.

Този екстракт произхождащ от Фитоверигата® KLORANE, с доказана и патентована ефикасност, е в основата на новата гама продукти с восък от магнолия Интензивен блясък на Лаборатории KLORANE.

Тези продукти се ползват с цялата галенична експертиза на Лаборатории KLORANE, изградили една сетивна вселена, показваща цялата нежност и женственост на магнолията. Текстурите, леки и въздушни, преливат с цветовете на дъгата благодарение на деликатните седефи и излъчват цветен и много женствен аромат от есенция от магнолия.



Ритуал от 3 грижи, адаптиран към всеки тип коса

Гамата от продукти с восък от магнолия е ритуал от три продукта, способен да се адаптира към всички типове коса :
- Шампоан с восък от магнолия, за придаване на блясък на всички типове коса още с измиването с шампоан.
- Маска с восък от магнолия, която възвръща блясъка и възстановява в дълбочина и най-увредените коси.
- Вода за блясък с восък от магнолия, за постигане на незабавен блясък на косата. Формулирана от 95% натурални съставки и без силикон, тя е подходяща дори за коси склонни към омазняване.

Действащи в синхрон, грижите с восък от магнолия KLORANE озаряват безжизнената коса, като й придават 2 пъти по-интензивен блясък. 

Потърси ги на пазара през Май.

More Hair