Следва

Лицето на Кейт Мос - твърде изморено, но все така желано

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Джулия Нобис е заснета от Кай Зи Фенг за майския брой на Vogue Австралия. Фотосесията е наречена I Want Candy...

All fashion преди 12 години


Трите булки на Тестино


Трите може би най-известни модели в момента – Лара Стоун, Фрея Беха Ериксен и Наталия Водянова позират за трите корици на английския Vogue, който през месец май е посветен на кралската сватба, разбира се.

По принцип обожаваме красотата и на трите момичета, както и работата на Марио Тестино, но само ние ли мислим, че на нито една от трите корици няма красива булка или момиче, облечено в бяло, а просто една красива жена със странен поглед и полуотворена уста?

Много банално и определено, въпреки дълбоките ни почитания към модната библия, тези невероятни лица можеха да изглеждат далеч по-интригуващо.

Не Тилда, а овце



Всички си спомняме красивите кадри, които Тилда Суинтън прави всеки сезон за Pringle of Scotland. Е, сега не е така, или поне до есента. Последната кампания на лейбъла е дело на германската рекламна агенция fischer Appelt furore и вместо модели, включва (внимание) овце!

Подкрепяме мнението на колегите от NYMag, коио предлагат с малки букви долу вдясно да се добави: „Wool sweater: model's own.”/ Вълнен пуловер, собственост на модела.

Кристоф Декарнен напусна Balmain



Вече обсъдихме темата, но пак припомняме. Миналата седмица главният дизайнер на Balmain Кристоф Декарнен напусна поста си, заради проблеми със здравето. Дизайнерът така и не се появи на последното си ревю в Париж, поради тежка депресия, от която все още се лекува.

Най-интересното е, че от Balmain обещаха заместник до края на деня, в който Декарнен напусна, но пет дни по-късно, все още няма сигурно име. Чакаме.

Julia Nobis за Vogue Австралия, май 2011


 
За май 2011 Vogue Австралия засне Джулия Нобис във фотосесията, наречена I Want Candy. Идеята за много примесени бонбонени цветове ни е сред любимите за пролетта, а и след като видяхме заглавието, цветовете в косата на Джулия придобиха смисъл и допълниха хармонията, разрушена от ужасните прически. Косата на модела не изглежда чиста, нито сресвана в близките месеци, което ни отблъсна като потребители.

Скандалите на червените oбувки


червени платформи Yves Saint Laurent и черни обувки на висок ток Christian Louboutin

Видим ли обувки с червени подметки, веднага изплува името на Christian Louboutin. Историята на запазената марка на модната къща датира от 1992 година.

Именно обувки с червена подметка обаче са в основата на колекцията на Yves Saint Laurent този сезон, което накара Christian Louboutin да повдигне обвинение срещу тях. Според тях използването на червените подметки от обвиняемите има за цел да подведе потребителите и пречи на репутацията на ищците.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.