Следва

Белгийско съвременно изкуство

Меланхолия, haute couture и Aпокалипсис в новия филм на Ларс Фон Триер

След смачквашия те, но задоволяващ и културните, и човешките ти потребности филм на мексиканеца Алехандро...

Movies & TV преди 13 години

След смачквашия те, но задоволяващ и културните, и човешките ти потребности филм на мексиканеца Алехандро Гонсалес Иняриту, друго красиво нещо ще се случи в следващата година.

„Меланхолия” се нарича току-що завършеният филм на изключителния Ларс фон Триер, който успя да скандализира Кан с „Амтихрист” през 2009-та, точно като Стравински Париж с „Пролетно тайнство” през 1913. Филмът е с участието на великолепни актьори като Кърстин Дънст, Шарлот Гензбург, Кийфър Съдърланд, иконата на 70-те Шарлот Рамплинг, Джош Хърт, Александър Скарсгаард…

В последното произведение на Триер Земята преживява своя Апокалипсис, а в красивата визуализация преди края има една сватба и много меланхолия.

Планета, която е била скрита от Слънцето, ще се сблъска със Земята и щастието на героите на Дънст и Александър Скарсгаард като младоженци ще приключи няколко дни след тържеството.

Прекрасните гледки обаче се запечатват най-силно в паметта ни. Кърстин носи невероятна haute couture рокля. Всички гости на тържеството, облечени във висок клас дизайнерски тоалети, прекрасната нощна гледка от поляната на богаташката къща, красивите хора там не предполагат, че всичко това би могло да се изпари за секунди.

И точно както подзаглавието му подсказва, ще гледаме Красив филм за края на света.

Филмът ще бъде представен за първи път на фестивала в Кан.

А ето и самия трейлър:

 

More Movies & TV