Aбитуриентите го предпочитат... ЕЛЕГАНТНО!

Дойде време да се сложи окончателен край както на вафлите в косите на младите завършващи дами, така и на...

Дойде време да се сложи окончателен край както на вафлите в косите на младите завършващи дами, така и на безвкусната и просто придружаваща роля на мъжете по време на абитуриентските балове.

И тъй като смятаме, че сега е моментът да ви кажем, мили момчета, че бял костюм със сатенена нишка в допълнение към винена риза НИКОГА не е било модерно, нито пък красиво, ето ви няколко предложения с конкретни практични съвети как да изглеждате добре до дамите си в заветния майски ден. Свиквайте с идеята, че мъжът трябва да е готин и не подценявайте мъжкия гардеоб, моля!

Летните тенденции вещаят неутрални земни тонове за тези, които играят на сигурно, разчупени от игра на нюанси, доста бежово и ръждиво и цялото синьо на небосклона.

А ако сте от по-смелите момчета, ще предпочетете многоцветните комбинации или ще акцентирате с аксесоар в наситен цвят. Вие решавате, ние само съветваме!

Успех в начинанието!

А ето и дамските ни прелестни предложения:
Абитуриентите го предпочитат... КРАСИВО!

 

Коментари: 4

Елена (2011/04/17 / 09:47)
Абсолютно прекрасен материал! Прииска ми се безусловно да съм абитуриент. Браво!
G
GGG (2011/04/12 / 18:30)
Miss_arrogance, ако Zegna, Paul Smith, Ferragamo, Canali считаш за гейски ... положението е страшно. Надявам се да не харесваш напомпани мазници със стърчащи шкембета, облечени с проста тениска, дънка и с походка все едно носят 2 дини под мишници.
M
Miss_arrogance (2011/04/12 / 13:22)
Всички показани модели ми изглеждат толкова гейски... :( А може би е от манекените - причесчиците, тесните раменца, полепналите панталончета по чатала и по краката... Според мен никое момче по нашите ширини няма да хареса толкова женствена визия за себе си, освен един точно определен тип мъже разбира се. А това с навитите крачоли пък направо ме отчая. Все едно ще газиш в някое блато.
A
AVA (2011/04/12 / 12:50)
Харесват ми модели, които сте подбрали, защото са наистина младежки. Дано повече абитуриенти се вслушат в съветите ви.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia