Следва

Да или Не: Широк копринен панталон

Джема Уорд с първа корица от 3 години насам

В периода между 2004 и 2007 почти няма списание, на чиято корица да не е била австралийката Джема Уорд. Супер успешният модел се добра до...

Fashion преди 12 години

В периода между 2004 и 2007 почти няма списание, на чиято корица да не е била австралийката Джема Уорд. Супер успешният модел се добра до корица на американско издание на сп. Vogue (а както знаем, Анна рядко поставя модели по кориците си) едва на 16 години. Но на 19 тя се скрива от обективите на фотографите. Последно я виждат на подиума през септември 2007, а на корица през 2008 за октомврийското Marie Claire.

В този период Уорд учи актьорско майсторство и участва в няколко филма и въпреки че не се снима, обяснява, че не е преустановила кариерата си на модел. Тя доказа това с новата си корица за сп. Harpar’s Bazaar Австралия. Питър Аш Лий я снима за втори път последните месеци, след като преди това я видяхме в австралийските вестници Herald Sun и Sunday Times, но на корица на международно издание Уорд не се е появявала от почти 3 години.

Причината и за двете й публикации е участието й в пиесата The Ugly One, която дебютира тези дни. Mоделът играе ролята на съпруга на грозен мъж, който променя външния вид и живота си с козметична операция. Отзивите за пиесата не са най-розовите, но критиката вярва, че в нешлифованата Уорд се крие много талант, тя просто трябва да открие ролята си.

Дали Джема ще се завърне към модата, или ще се показва пред фотоапаратите само за да промотира актьорските си проекти предстои да разберем вероятно до края на годината, защото тогава излиза и най-големият опит на Гема в киното – ролята й в четвъртата част на холивудската продукция Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

При всички случай е приятно да я видим отново. Tя продължава да е убийствено красива.

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.