Следва

Запознай се с коафьора: Петър Еджиев от студио BS за прическата ти този сезон

Подготовка за първа пролет! Твоите споделени тайни - Ралица

Тази дългоочаквана пролет започвам с по-къса прическа, на която правя маска от масло от пшеничен зародиш, а...

Celebrity beauty преди 13 години

Вече те попитахме как подготвяш себе си за новата пролет, кои са тайните ти, изпитани и проверени в годините, или нови, нарочени, за да бъдет приложени за първи път и ето какво ни споделяш ти.

За Ралица първа пролет започва така:


Тази дългоочаквана пролет започвам с по-къса прическа, на която правя маска от масло от пшеничен зародиш, а също така не пропускам да я заливам с отвара от лайка, за да стане по-светла без излишни отрови.

За кожата си се грижа като пия много чай от маточина или мента,които са против акне и кожни проблеми,но подсладени с мед, а не със захар.

Като истински веган не хапвам никакви животински продукти, но за сметка на това наблягам на свежи салати, задушени зеленчуци и вкусни супички.

Освен това ходя пеша на лекции и не пропускам задължителния спорт в университета.

Скоро попълних гардероба си с две роклички, които нямам търпение да облека, и двете са в новия ми любим цвят - тъмносиньо.

Не обичам тъмния лак за нокти и затова слагам само заздравител и поддържам ноктите си "прилично" изрязани.

А за да заздравя и миглите си ги мажа с бадемово масло, от което мисля, че наистина има резултат.

Отделям и повече време за четене на художествена литература преди пак да е дошла сесия и да се заровя в математиката и химията.

Идеята ви наистина е много добра и ще се радвам, ако и моята подготовка за пролетта намери място в сайта ви.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя