Следва

Мек и лек крем

Marc Cain отвори врати на "Съборна"

За да откриe новото си място в София както подава с публика, звездни и специални гости, луксозният бранд Marc...

All fashion преди 13 години

„Съборна” почти се превърна в българския вариант на луксозната нюйоркска улица „Пето авеню”. Вчера на 11 арприл още един бутик премести съкровищницата си на малката централна улица.

За да откриe новото си място в София както подава с публика, звездни и специални гости, луксозният бранд Marc Cain беше поканил специално за събитието собственикът на компанията Хелмут Шлотерер, придружен от г-н Норбърт Лок, Финансов Директор на Marc Cain GmbH, Германия.

И впечатленията на господата са, разбира се, че хубавата българка не е просто мит. Телевизионни гранд дами бяха звездните гости на Marc Cain. Елена Петрова, водещите Ани Салич и Лора Крумова, шефът на новините на bTV Люба Ризова, Силва Зурлева - член на борда на директорите на Нова Телевизия, Евгения Атанасова от новото предаване по БНТ „Обещанието”, и съпругите Мая Савова и Вихра Христова от „Станция Нова” – всички бяха ухажвани с личното посрещане на г-н Шлотерер.

Кристо пък, облечен в любимата си марка D&G Dolce&Gabbana, беше заобиколен от куп жени на партито, нормално, след като за него жените са основен мотиватор и с удоволствие си го признава.



Разбира се, както повелява на откриване на бутик, в програмата влезе задължително
и ревю с последните модели на бранда. Основната тема на всички колекции на Marc Cain обаче e идеята за съгласуваността, възможността за комбиниране на различите елементи. На преден план стоят индивидуалността на жените и високото изискване за дизайн и качество.


Г-н Шлотерер

В характера на Marc Cain е заложено едно от любимите ни модни послания – мъжките и дамските елементи се сливат в едно и така гардеробът ти става неизчерпаем откъм идеи. Точно така мъжката парка се феминизира чрез романтични вълни по краищата. Миксът между романтика и пънк пък е направо неустоим – върху нежни дантелени рокли се появяват мрежести детайли.

Колекцията пролет/лято 2011 на Marc Cain също среща много различни тематични светове - например Нео романтика или Райско приключение.


Вихра и Мая

И всичко това е в името на жената, която може да открие своята рокля за слънчевите дни, за специалните нощи или просто, за да се почувства желана.

Интериорният дизайн на бутика пък още повече те предразполага към модни приключения и експерименти.

Визуален акцент е белият излят под. А стени в светло зелено и подходящи светлинни инсталации гарантират оптимално представяне на колекциите.

Marc Cain Store Sofia
ул. Съборна №2

Заповядай!
 

More All fashion