Следва

Ще се ожени ли най-после Слави Трифонов

Елен Колева и Радина Кърджилова в словесни битки

Радина Кърджилова, изказала пред Стори своето неразбиране относно фолкаджийките и някои от колежките й актриси...

Лица преди 12 години

Най-красивата българка в класацията на ViewSofia за 2010-та - Радина Кърджилова, изказала пред Стори своето неразбиране относно фолкаджийките и някои от колежките й актриси за това, че постоянно се снимали и показвали мъжете си.

Според думите й тя не би тръгнала с човек, когото не обича, нито пък би допуснала да има връзка с някого заради парите му. „Напоследък стана модерно, млади актриси да се забъркват с по-възрастни чичковци, защото ги „обичат". Аз в тези неща дори не вярвам и ми е смешно", подигравателно коментирала звездата от „Стъклен дом", като намеквала за колежката си Елен Колева.

Всички знаем, че повече от година Елен има връзка с бизнесмена Александър Найденов, който е двойно на нейните 26 години.

Вместо да не обръща внимание на думите на Кърджилова обаче, Колева разпалено отвърнала на удара: "Каква е тази, за да се изказва за моя личен живот? От вчера е на сцената, а устата й много знае".

Елен е имала и други дрязги с колежки. Всички помним как се заформи скандал между нея и Виолета Марковска (една от партньорките й в Шивачки) заради това, че Колева е взела наградата за най-добра актриса в дебютния си филм с помощта на други средства, не с талант.

More Лица