Следва

Editors' pick: Ей така, като красив ангел

70-те, неангажиращи срещи и калифорнийски шик в ЕКСТРАсочния Juicy Couture

За тези, които все още не знаят, ще кажем, че в началото на април марката вече има бутик в София, на модната...

All fashion преди 13 години

За онези, които все още не знаят, ще кажем, че в началото на април марката вече има бутик в София, на модната улица Съборна, номер 4.

За пролет 2011 сладостните и игриви JUICY-та ще са очаровани от съчетанието на контрастите – високо-ниско, мъжки-дамски линии, широки-тесни елементи, наивност-зрялост.

Началото на сезона носи две модни тенденции, които ще влияят през цялата година: небрежната визия от 70-те и концепцията за функционалност и удобство на облеклото.

Романтични тренчове, стягащи дупето панталони вървят редом с пленителни копринени рокли, блузи и бюстиета, комбинирани със спортни акценти. Един безкраен празник на тенденциите.

Кожени якета с различни набори, впити спортни панталони с джобове и маниашки рокли от коприна ще бъдат пък най-силно желаните от колекцията Пролет 2011.



Хит в края на пролетта са вдъхновените от калифорнийския Coachella рокли без ръкави, жилетки и топове. Свобода на силуета, ярки цветове на плодове, са комбинирани с кремави дантели и кънтри материи. Микс от пролетна свежест.

Разбира се, съвършения Juicy аутфит няма да е пълен без подходящите аксесоари. Вдъхновени от природата инкрустирани със скъпоценни камъни Bird колиета и гривни, декорирани с камъни и сандалово дърво аксесоарите на марката са също толкова игриви и неустоими. А новата серия чанти Riviera, изработена от естествена кожа, е с брандирано Juicy Couture устройство за заключване.
 

More All fashion