Следва

Дизайнери за следене - Джорджия Хардинг/Georgia Hardinge

Романтична, деликатна, отговорна - бъди каквато си пожелаеш. Бельото обаче винаги да е съвършено

125 години хиляди благодарни за красотата на формите си тела сега очакват поредната колекция на Triumph, която ...

Fashion преди 13 години



125 години хиляди благодарни за красотата на формите си тела сега очакват поредната колекция на Triumph, която отново ще извайва до съвършенство силуета на роклята върху тях.

И ето я пролет-лято 2011.

Изящество от дантела и тюл, магическо черно, сочно карамелено и необятно тюркоазено – това е серията Sexy Feelings или така, както би искала да се чувстваш винаги в бельото си.

В носталгично-романтичната гама пък са сериите Stylish Temptation и Tempting Feelings, в които се срещат вечните интимни приятели дантела и тюл в два контрастни модерни цвята – сиво и розово.



Модели: Delicate Romance, Stylish Temptation

Бъдещите булки ще се влюбят в Delicate Romance – от която могат да изберат според кройката на роклята си сутиен със свалящи се презрамки или корсет в цвят ванилия и да добавят колан с жартиери или само жартиер. Бельото е изработено от гладка материя с лек блясък, чашките са оформени и декорирани с нежна дантела.

Популярното бельо, обединено под мотото Curves, изработено от олекотени гладки материи, които прилепват като втора кожа към тялото, са в модния за сезона цвят цикламено розово (Curves Forever) или в дискретен анималистичен принт (Party Curves). Чашките на сутиените са гладки, с Push up, а презрамките са с различни опции за носене. Фантастично изобилие от варианти и модели.


Модели: Party Curves и Eco Sweet


А ето нещо съвършено ново. Бельо от бамбук за отговорните дами. Бельото Eco Sweet от серията Natural Sensation е от вискозна материя, получена от преработката на влакна от бамбукова дървесина. Усещането за комфорт при носене е уникално и се запазва през целия ден, тъй като материята е изключително мека, дишаща, антибактериална и не задържа неприятни миризми. Предлаганите модели са в нежни пастелни цветове – ванилия и “чай с мляко”, а чашките на сутиените са декорирани с дантела от органичен памук и сатенирани лентички.

Независимо какво ще избереш за твоя повод или гардероб, бъди сигурна, че тялото ти ще ти е благодарно.

More Fashion