Следва

Упражнения по щастие

Клуб Фрейле: Нека влезе всеки, който иска да се смее

Казват, че смехът лекува всичко – от настинка до разбито сърце. А да се смееш цяло нощ с приятели е истинска...

All About Life преди 13 години

Казват, че смехът лекува всичко – от настинка до разбито сърце. А да се смееш цяло нощ с приятели е истинска терапия, която моментално те отървава от стреса, тревогите и лошия ден в работата.

И за да използват това в наша полза, преди година клубът за смях Фрейле ни предостави възможността да се смеем по-често.

Откакто йога на смеха се появи в България, клубовете за смях увеличиха значително своя брой. Стотици хора от всякакви възрасти и професии започнаха да ги посещават и да прекарват часове... смеейки се! Невероятно, но факт - смях и йога дишане в едно се оказва идеално съчетание между приятното и полезното.

Първият клуб, дал тласък на развитието на практиката, най-сетне намери своя постоянен дом. Център Фрейле е естествено продължение на клуб за смях Фрейле. Там смехът кънти вече два пъти седмично, а освен това го допълват и други повдигащи духа дейности - пеене, танци, игри и различни семинари и практики за себеразвитие.

Да избереш да живееш щастливо е безвъзвратно решение. Именно хора, които са направили този избор, ще срещнете на тези занятия. Решителните посетители търсят (и следователно намират) радостта в живота, независимо какво им предлага той. Главен виновник за това се оказва негово величество Смехът. Веднъж породил се, става такава спойка за хората, че чак не им се разделя.

Щом веднъж открием смеха, по петите го следват песента и танците. Именно това е идеята на Център за творчество Фрейле - да сътворяваме деня си, като просто протягаме ръка и си взимаме щастието, вместо да чакаме да ни го дадат. Тъй като за всеки щастието е нещо различно, всеки е отговорен да сътвори своето, така че да пасне на душата му. Такова значение носи и името на центъра - уникалността на човешката душа. А когато разберем какво иска нашата, пред нас се отварят всички врати и се случват чудни съвпадения!

www.freyle.bg
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.