Следва

Еволюция на вечността или голямото завръщане на шотландското каре

Джон Галиано изгуби и John Galliano

Въпреки че главният дизайнер на Christian Dior беше уволнен от поста си след антисемитски скандал в парижко кафене, той успя...

All fashion преди 13 години

Въпреки че главният дизайнер на Christian Dior Джон Галиано беше уволнен от поста си преди повече от месец след антисемитски скандал в парижко кафене, той успя да запази позицията си на главен дизайнер на едноименната линия John Galliano. За съжаление и това му щастие му бе отнето.

Наскоро се появи слух, че Галиано е забелязан на летище в Лос Анжелис след интензивно едномесечно лечение в Аризона и вече е в добро състояние. В същото време стана ясно, че бордът на директорите на John Galliano се е събрал и е решил да го уволни от поста главен дизайнер. 91% от лейбъла е собственост на Dior, така че това решение предизвиква изненада единствено и само поради забавянето си. 

Въпреки че продажба на линията все още не е запланувана, много компании вече проявиха интерес, към нея. Mеждувременно медиите споменават името на Галиано все по-често само във връзка с предстоящата му замяна. Dior обаче няма да издадат най-очакваната модна тайна до септември.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.