Следва

Цветна градина

Медиите нападнаха Джена Лион, след като оцвети ноктите на невръстния си син в розово

„За щастие, оказа се, че имам момче, чийто любим цвят е розовото. Оцветяването на ноктите е много по-забавно в...

All fashion преди 13 години

Saturday With Jenna е рубриката на уебсайта на J.Crew, която показва как творческият директор на J.Crew Джена Лион носи дрехите на бранда си. Наскоро в карето бе публикувана снимка на сина й Бекет, чиито нокти на краката бяха оцветени в ярко розовото на Еssie. Нюансът е създаден специално за J.Crew.

„За щастие, оказа се, че имам момче, чийто любим цвят е розовото. Оцветяването на ноктите е много по-забавно в неоново.”

Този на пръв поглед малък момент, предизвика доста шум последните дни. Родителските способности на Лион бяха сериозно критикувани не от кого да е, a от Fox News. Те дори организираха дискусия по темата, на която Ерин Браун от Центъра за разследване на медиите заяви, че случилото се е „просташка пропаганда на транссексуални деца.” Д-р Кийт Аблоу, психиатър, дори написа статия за сайта на медията.

„Да, може би сега ти е забавно, Джена, но поне задели малко пари за психотерапии за детето – както и малко за останалите, които ще бъдат афектирани от невинния ти натиск. Това е драматичен пример за начина, по който нашата култура ни окуражава да изоставим всички признаци на половата идентичност.”

А каква е твоята позиция по въпроса? Обвиняваш или подкрепяш ексцентричната постъпка на Джена?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.