Следва

Холандски основен сос за божествени ястия

Най-доброто от седмичния ни feedback. Писма на читатели

От седмичната поща на редакцията на Вю София винаги ни изненадватe s интересни идеи за материали...

All About Life преди 13 години

В седмичната поща на редакцията на Вю София винаги ни изненадвате с интересни идеи за материали, поздрави с красиви фотографии или някоя песен, с която да посрещнем работния ден с усмивка. И по традиция, споделяме всичко с останалите ни читатели.

През уикенда един много специален жест направи за нас Мартин, който е редовен "консуматор" на подбраната от нас музика за душата петъчния ни плейлист.

Ето с какво ни поздрави той:

Здравейте, симпатяги,

Нямаше как да не ви пиша, не че до сега не съм го правил, де. Няма да ви хваля много-много, защото съм сигурен, че всеки, който ви пише започва с това и ако и аз го направя много ще си "вирнете" нослетата.

Все пак ще кажа, че дори и след/по време на тежък работен ден, намирам време да прочета поне една от вашите статии.

Честно казано се интересувам от дрехи и мода, но предпочитам да се развличам с много готините интервюта или пък готварски идеи или разни интересни събития, които ни очакват, а не на последно място и с плейлистите, които правите.

Именно затова ви и пиша, да ви поздравя с една песничка, която не е особено популярна, но пък е наистина хубава, а клипът е...

http://www.youtube.com/watch?v=oJYCztovSuw

Дано да ви допадне и поздрави от мен!
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.