Следва

Да или не – Jeremy Scott за Longchamp

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Първото модно видео на Bottega Veneta е прекрасно и е едно от малкото сполучливи от този вид напоследък!

All fashion преди 13 години

Dr. Martens пускат линия облекла

Популярният бранд за обувки Dr. Martens разперва крилете си с първа линия дамски и мъжки облекла и аксесоари. Не знаем защо любимият лейбъл на гръндж артистите на 90-те и на последвалите ги хипстъри се забави толкова дълго с това решение, но резултатът е на лице.

Вдъхновявайки се от модерните лицa, които носят обувките им, сред които са имена от Агнес Дийн до Джесика Алба, лейбълът прави семпла, практична колекция от ризи, суитчъри и рокли за модерен силует.

Цените на дрехите варират между 30 и 70 паунда и вече са достъпни във всички магазини на Dr. Martens, както и онлайн на адрес drmartens.com.

Канйе Уест закри калифорнийския фестивал Coachella в риза на Celine



Рап изпълнителят Канйе Уест поднесе едно от най-театралните шоута в историята на фестивалите изобщо, закривайки тазгодишното издание на калифорнийския Coachella. В сета си от около 100 минути той издигна изкуството си на съвсем ново ниво, но това заради което го споменаваме тук е изборът му на облекла.

След като бяхме готови да обявим Лорин Хил за най-стилното представяне на фестивала, заради перфектното комбиниране на дългата рокля на синьо райе на Jil Sander в личния й стил, Канйе ни изненада по всички параграфи, носейки риза от колекцията на Celine пролет-лято 2011. Да, дамска риза, комбинирана с джинси и много злато по врата. Певецът не веднъж е засвидетелствал любовта си към работата на Phоеbе Philo, но смятаме, че с този аутфит го доказа веднъж-завинаги.

Модели и дизайнери тичаха в маратон с благотворителна цел



Моделите Агнес Дийн и Дейвид Ганди и дизайнерът Хенри Холанд тичаха в лондонския маратон в неделя. Заедно с 36 000 души те се включиха в надпреварата с благотворителна цел, за да съберат средства за Oxfam.

Холанд завърши маратон с време от 3 часа и 28 минути. Ганди финишира за 4 часа и 35 минути, като обясни незадоволителното си време с травма в коленете след ски инцидент. С десет минути по-зле от него се представи Агнес, въпреки токовете на объвките си, издигащи я на около 12 сантиметра.

Удивителната Наташа Поли в сватбения й ден



Наташа Поли се омъжи за датския бизнесмен Peter Bakker в тридневна церемония в Сен Тропе с живото изпълнение на Леона Люис и репортери от италианското издание на сп.Vogue.



Булката, ах, булката! На сватбата си Наташа носи рокля с дълги ръкави на Givenchy и има бели цветя в косата. Съвсем семпла прическа и почти никакъв грим – чисто излъчване, без обръчи под роклята, букли в косата и изкуствени мигли - не трябва ли всяка булка да е такава. Защо и БГ булките не изглеждаха така по сватбите си?

Първото модно видео на Bottega Veneta



Първото модно видео на Bottega Veneta е прекрасно и е едно от малкото сполучливи от този вид напоследък!

Една история за романса на пътуването, тайните ритуали преди лягане и анонимния хотелски живот. Видеото е заснето в хотела Setai в Ню Йорк и е с участието на моделите Patricia van der Vliet и Terron Wood. Творческият директор на луксозната марка за кожени изделия Томас Майер се вдъхновява за него от собствения си опит. „Прекарвам 10 дни в месеца сам в хотелска стая, наблюдавайки как хората преминават по коридорите и как се качат в асансьорите. Виждам ги, но нямам никаква идея каква е историята им, мога само да гадая. Идеята бе да провокираме това сюрреалистично състояние на ума в което изпадаш, когато попаднеш в непозната среда.”
 

More All fashion