Следва

Breathtaker: Цветни чорапки от Paul Smith. За мъже!

Великденско благотворително събитие във Farenah Concept

На 13.04.2011 Farenah Concept отбеляза официално „Месец на Благотворителността”. Събитието бе под патронажа на г-н Бернар Москени, главен...

Fashion преди 13 години


На 13.04.2011 Farenah Concept отбеляза официално „Месец на Благотворителността”. Събитието бе под патронажа на г-н Бернар Москени, главен изпълнителен директор на Виваком.

Каузата на благотворителния месец е в подкрепа на новия социален проект „Прегърни ме” на VIVACOM Фонд, насочен към адекватната социализация на деца в неравностойно положение.

Farenah Concept постави задача на децата от работилница „Прегърни ме” да изработят възглавнички, които от началото на месец април се предлагат за продажба в концептуалното пространство.

Цената на една възглавничка не е голяма - 39 лева, но благодарение на всяко дарение повече деца от столичните домове ще получат шанса да посещават курсовете по занаяти и изкуства и да изработват красиви предмети.



Приходите от продажбите ще продължат да се използват за разширяване на дейността на ателието. По този начин ще се даде шанс на повече деца да посещават курсовете на работилницата.

Клиентите и специалните гости на събитието в бутика бяха изненадани с православни песнопения в изпълнение на мъжкия хор на „Големите български гласове” под диригентството на Илия Михайлов.



Farenah Concept се намира на ул. Съборна 1А.
 

More Fashion