Следва

Най-величественото еспресо изживяване

Докосни униката

Без да влизаме в излишни разсъждения относно уникалността на Apple и е ли тя вече масова марка в България, можем да твърдим, че чуваме

Fashion преди 16 години
Без да влизаме в излишни разсъждения относно уникалността на Apple и е ли тя вече масова марка в България, можем да твърдим, че чуваме „i-Pod” <@SITE_URLstrong>, също толкова често, колкото и “Mango”,<@SITE_URLstrong> което за върлите фенове на ябълката<@SITE_URLstrong> със сигурност е проблем.

Когато харесваш уникалността и непристъпността на някой марки и си склонен да дадеш 6 пъти повече пари само заради това, няма как да ти е приятно да чуваш за тях от всеки ъгъл.

Най-голямото удоволствие от това да притежаваш уникати се крие във възможността малка група хора да ги притежава, ползва и анализира.

Аpple<@SITE_URLstrong> лансира скоро своя нов i-pod Touch<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong> - по широк, (3.5-инчов) дисплей<@SITE_URLstrong>, възможност за wi-fi връзка<@SITE_URLa> и достъп до Youtube<@SITE_URLstrong>. С него можеш са слушаш музика, да сваляш музика и все още да си в „групата на уникалните”.<@SITE_URLstrong>

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.apple.com@SITE_URLipodtouch@SITE_URL <@SITE_URLa>


More from View Sofia

More Fashion