Следва

Бареков заложи на тънките вратовръзки в ефир

Б като Библия - Б като Блог

Скини джинси с разнищени краища и висок ток. Toва е толкова секси. Особено на бос крак с татус под глезена...

All fashion преди 13 години


Гайки с кожа


Наскоро ти показахме, как да си направиш готина гривна от гайки и конци. Този път ще заменим конците с кожа. Признаваме, че този вариант е една идея по-елегантен и се комбинира идеално с часовник с кожена верижка.

За целта ти трябва просто парче по-твърда кожа и няколко по-големи гайки, които могат да са и в различен размер, но е добре цветът на метала им да е един и същ.

Единствената трудност, която предвиждаме е закопчалката на новата гривна, но там можеш да потърсиш помощта на ателие, където поставят т. нар. тик-так копчета.

via SWAGGER 360

The new classic




Строй се! Преброй се! Сложи си вратовръзката с камуфлажен принт върху дънковата риза! Ако не разполагаш с принт, може и класическа.

Очевидно дънковата риза не е от тенденциите за един сезон. И след като се научихме да я носим по всякакъв начин с дънки, панталони, поли и т.н., сега се връщаме към класическите комбинации на ризата в костюм и с вратовръзка.



На пръв поглед леко противоречиво съчетание, но пък доста интересно и сполучливо в крайна сметка.

via STREETFSN | jak&jil

Изкуството да си различен



... или поне да носиш различни чорапи. До скоро считахме идеята по-скоро за инфантилна, но ето елегантно опровержение – трябват ти просто чифт красиви сандали (съвсем подобни има в магазините на Zara), подходящи чорапогащи и семпла малка рокля.

via stylesightings

Когато времето те притиска до шия



Щом може папийонка, вратовръзка и колие, защо да не може и часовник?! Може би смелостта ни няма да стигне чак до там, но пък искрено ще подкрепим всеки, който се престраши да го направи.

via jak&jil

Рецепта за хубаво време в ниски температури




Колкото и да ни е пролетно в душите, телата ни студуват, защото като че ли зимата категорично отказва да се отскубне от април. Така под дебелите тъмни облаци се раждат лоши мисли като “може би няма да остане време да си нося пролетните дрехи и от палта веднага ще премина на рокли без презрамки.” За да ги прогоним, ето ти готин начин да си носиш прозрачната дълга рокля или много тънкия тренч, дори и при 10 градуса навън.

Парка и палто или парка и тренч са позволени комбинации, когато  времето е непростимо непролетно.

via all the pretty birds | the glamourai

С разнищени краища


Скини джинси с разнищени краища и висок ток. Toва е толкова секси. Особено на бос крак с татус под глезена.

via jak&jil

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.