Следва

Just like this: Лятото на Proenza Schouler

Три свежи начина да носиш сако тази пролет

Истината е, че когато сме притиснати от времето, винаги се обръщаме към любимото ни сако, което не ни е подвеждало никога до сега...

Fashion преди 12 години

Истината е, че когато сме притиснати от времето, винаги се обръщаме към любимото ни сако, което не ни е подвеждало никога до сега нито с джинси, нито с панталони с широки крачоли или пък с рокля на цветя.

Но напоследък се отегчихме с познатите комбинации в гардероба ни и с широко отворени очи се огледахме за други свежи варианти. Така събрахме тези три нови пролетно-летни начина да носиш любимата си колекция от сака, които не може да не споделим с теб.

1. The New Classic
(на снимката по-горе)

Опитай да разчупиш класиката на строгия костюм, като вместо с дълги панталони, носиш сакото си с шорти. Никак не е задължително горната и долната част да са комплект, може да смесваш различни цветове и материи, а най-долу да завършваш със сандали на висок ток или платформа.

2. Rock’n’Roll


За целта избери по-тясно сако, което да акцентира върху талията и раменете ти. Надолу го носи с тесни джинси, като ти препоръчваме дължината им да е до средата на прасеца. Избери си такива в по-ярък цвят като червеното, по примера на Balmain. Носи ги с бял тишърт или риза и понеже до сега не сме показали и грам плът, можеш да си позволиш отворени обувки - с деколте или с отрязани пръсти.

3. Развлечено



Сакото лесно се носи в удобната компания на много широки копринени панталони или по-спортен модел. Ние сме фенове на минималистичната визия, която постигаш със сако и панталони в телесни нюанси. Що се отнася до обувките, заложи на хитовите за лятото платформи.

More Fashion