Следва

Trend Report: Розов панталон за цяло лято

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Че кой друг, естествено, а не Кейт Мос би бил сред челните места на тези, които Емануел ще постави на кориците...

All fashion преди 12 години


Втората корица на Емануел Алт


Че кой друг, естествено, а не Кейт Мос би бил сред челните места на тези, които Емануел ще постави на кориците на първите си няколко и най-важни броя като главен редактор.

Кейт е като прекрасно бижу на корицата, а и в самите снимки в сесията за майския брой на парижкия Vogue и то не само, заради фотографите Mert&Marcus или заради дрехите, а най-вече, поради факта, че това просто е Кейт.

Дизайнерски Великден



И ако хората на Великден не купуват чанти и рокли, а основно яйца, то ето няколко предложения и то дизайнерски. Инициативата е на американския Vogue, който помоли 18 дизайнерски къщи, при това не само модни, да направят по едно яйце, което е олицетворение на концепцията им за пролетна красота. И ето какво се е получило.

Най-големи фенове сме на триото, изработено от директора грим при Chanel Peter Philips и на флориста на Belle Fleur Meredith Waga-Perez.

Alexander the Great от Vogue US



Отново една инициатива на презокеансикия Vogue, но този път свързана с едно от великите имена в модата на нашето време - Маккуин. По случай голямата ретроспективна изложба на творчеството му, която ще бъде открита на 4-ти май в Ню Йорк, Грейс Кодингтън и Стивън Мейзъл работят заедно за постигането на 6 умопомрачителни кадъра с 6 от най-забележителните рокли, които са и произведения на изкуството, създадени от Лий през годините.

В модели от най-добрите му колекции от 1999 година насам са облечени моделите Карли Клос, Карън Елсън, Коко Роша, Стела Тенант, Ракел Цимерман и Каролин Трентини, които сякаш излизат грациозно от своите саркофази за транспортиране, пристигнали специално в Америка.

Новите бюти кампании на Givenchy



Не една, а две бяха презентирани през изминалата седмица. Първо видяхме новата есенно-зимна серия грим от тъмни готически сенки и червило върху нежното лице на Jacquelyn Jablonski, а после излязоха и кадрите към кампанията на новия парфюм на марката Dahlia Noir с музата на Тиши Мариакарла Босконо, а самият парфюм ще бъде на пазара чак през август.

Maison Martin Margiela Ligne 8 Eyewear Video




Новата колекция очила на Margiela е страхотна, а видеото, което я презентира е меко казано креативно. И разбира се, че е така, тук не са нужни много думи, а просто споменаването на тези три “M”.

 

More All fashion