Следва

Breathtaker: Гривните на Tom Binns

Моделът Аризона Мюз и синът й Нико позират за J. Crew

Днес отново свързваме името J. Crew с малко момченце. Но този път поводът е много по-приятен. Моделът Аризона Мюз позира с 2-годишния си син...

All fashion преди 13 години

Преди време ти разказахме за творческия директор на J. Crew Джена Лион и медийните нападки към нея, след като оцвети ноктите на сина си в розово и публикува снимките в собствената си рубрика на уеб сайта на бранда. Джена бе обвинена, че пропагандира транссексуално поведение у невръстни деца.

Днес отново свързваме името на J. Crew с малко момченце. Но този път поводът е много по-приятен.

Моделът Аризона Мюз позира с 2-годишния си син Нико за пролетна кампания на лейбъла. Двамата ще бъдат публикувани в майския каталог, посветен на любовта. Показваме ти ги, защото изглеждат прелестно заедно и са като лъч светлина в днешния първи работен ден от седмицата..

Сред останалите модели в каталога намират място двойки като Лорън Хътън и кръщелничката й Мирабел, Бехати Принслу и приятелят й Джейми Стран и моделите Мирте Мас и Жаклин.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.