Следва

DIVAS' JAZZ FLAVOUR

Лейди Гага сваля маската на суперзвезда пред HBO

Сигурно всеки си е задавал въпроса, какво се крие под студената маска на самоуверената Лейди Гага. Суперзвездата не веднъж е показвала...

Events преди 12 години

Сигурно всеки си е задавал въпроса, какво се крие под студената маска на самоуверената Лейди Гага. Суперзвездата не веднъж е показвала, че няма и частица колебание в стойката, походката и гласа й. Дори и на немислимо високи токове тя пристъпва все едно светът е нейна сцена, а всички ние сме само статисти в представлението й.

На този въпрос се заемат да отговорят не кой да е, а продуцентите на HBO като те въвличат в приключението да наблюдаваш Гага в подготовката й за турнето Monster Ball.

Там, в гримьорните, зад сцената 25-годишната певица е заснета, подготвяйки се за шоу на Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, сваляйки не само грима си, но и маската на уверена до мозъка на костите си жена.

Тя говори за несигурността, която чувства преди всяко качване на сцената, за отговорността, която поема към своите фенове и самата себе си. „Все още се чувствам като загубенячката от гимназията и просто трябва да се хвана в ръце и да си повтарям, че съм суперзвезда всяка сутрин, за да мога да преживея деня и да бъда за феновете си онова, което трябва да бъда," споделя Гага през сълзи.Тя твърди, че ще продължава да се бори за всяко дете, което расте в несигурност и неразбирателство със света, който го заобикаля и тормози. Накрая завършва с молитва – „Господи, дай ми кураж. Не ме оставяй да се предам на собствената си несигурност”.

 

Документалният филм за Лейди Гага излиза по HBO на 7 май.
 

More from View Sofia

Gucci means blood: ето го трейлър #2 на House of Gucci!

Movies & TV преди 2 години

Първият трейлър излезе в самия край на юли, сега е ред на втория. Гледаме и установяваме отново, че House of Gucci ще е титаничен спектакъл, че Ридли Скот твърде вероятно надскача дори самия себе си във филма, и че Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Салма Хайек, Ал Пачино и останалите са перфектните хора за тази толкова сложна и едновременно ефектна кино сага по напълно действителен случай      

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 ден

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?