Следва

Льо Френоа - Визуални артисти показват съвременно изкуство в НХА

БГ РАДИО след 10 години с мега концерт

Преди 10 години с мега концерт на пл. Александър Батенберг в България се ражда БГ РАДИО. И до момента това е единствената българска медия, която излъчва, подкрепя и промотира само българска поп и рок музика вече десет години.
 

Music преди 12 години

Преди 10 години с мега концерт на пл. Александър Батенберг в България се ражда БГ РАДИО. И до момента това е единствената българска медия, която излъчва, подкрепя и промотира само българска поп и рок музика вече десет години.

На 1 май 2011 г. в 20:00 на същия този площад, БГ РАДИО ще празнува първия си голям юбилей с грандиозен безплатен концерт за слушателите си и фенове на българската музика. СЛЕД 10 ГОДИНИ на сцената на БГ РАДИО в центъра на София под звездите ще излязат най-ярките бг звезди! Десет от песните, изпълнени на концерта, са избрани от слушателите на медията в кампанията Твоите 10 на живо чрез гласуване на www.bgradio.bg и са сред най-желаните да звучат в ефира на радиото през десетте години на съществуването му.

За кръглата годишнина на БГ РАДИО със специални изпълнения се събират фаворитите на българската публика: Дони и Момчил, D2 и Дичо, Сигнал и Кирил Маричков! За изпълнение на мега концерта СЛЕД 10 ГОДИНИ идва и безспорната международна бг звезда – уникалният цигулар Васко Василев! Той ще покаже майсторството си на цигулката рамо до рамо с любимия на поколения българи Васил Найденов.

С изпълненията си на 1 май на пл. Ал. Батенберг БГ РАДИО ще поздравят още: Стенли, Остава, Графа, Любо, Орлин Павлов, Galia, Миро, Мария Илиева, Ивайло Колев, Мона, Нети, Поли Генова, Рут Колева, Мастило, Криста, Стоян и Елица, V.O.XX., Калин Вельов, трупата на Нешка Робева. Очаквайте и още специални изненади!

Екипът на БГ РАДИО кани всички слушатели да празнуват заедно десетия рожден ден на медията. Концертът СЛЕД 10 ГОДИНИ е със свободен вход и е повод публиката да чуе и види любимите си изпълнители и водещи на БГ РАДИО на живо!
Мисията на медията вече десет години е да подкрепя и популяризира българските изпълнители и култура с уникалния си формат и вече десет години озвучава ежедневието на слушателите си както със златни български песни, така и с най-актуалните родни хитове. За десетте си години работа, БГ РАДИО се превърна в емблема на надеждната и отговорна марка, която подкрепя българските ценности и култура, а аудиторията му се състои от образовани, активни и информирани българи, привързани към националните ценности и култура.


Мега концертът на БГ РАДИО “СЛЕД 10 ГОДИНИ” ще се проведе на 1 май на площад Александър Батенберг от 20:00 и ще се излъчва по БГ РАДИО, bTV и City TV.

Вход – свободен.

 

More from View Sofia

More Music