Следва

Създаването на една Chanel 2.55

Б като Библия - Б като Блог

Харесахме го не само заради посланието за голямо обичащо сърце, но и защото е като сродна душа на класическите джинси от син деним...

All fashion преди 12 години

Леопардовото наистина отива на всичко

Това леопардово не си намери място. Вече си мислихме, че няма комбинация, в която да не се е намърдало и то пак ни изненада.

Този път леопардовият принт, макар и като малък детайл, се е сдружил с т.нар. тенденция colour blocking или с други думи, когато цветовете на аутфита ни се разполагат на блокове по тялото. И то с не кои да е цветове, а червено и розово, които сами по себе си, са достатъчно трудни за преглъщане заедно.

Ние лично ги предпочитаме с аксесоари в същата гама, но признаваме, че леопардовият принт също стои на място и този път.

via chicmuse

С голямо сърце




Пуловерът с принт на огромно червено сърце е дело на Wildfox Couture и може да бъде закупен срещу $108 от тук.  Но, ако не разполагаш с толкова налични средства за пуловер в средата на пролетта, спокойно можеш да си щамповаш и един обикновен бял пуловер.

Харесахме го не само заради посланието за голямо обичащо сърце, но и защото е като сродна душа на класическите джинси от син деним.

via Fashion Chalet

Как да „разчупим” класическата конска опашка



Вече трябва да си забелязала, че конската опашка е хитът на този сезон. След като преди време ти споделихме няколко трика, с които да я разнообразиш, сега попаднахме на този. Важен фактор е достатъчната дължина, останалото е детска работа – два възела, шнола, ластик и малко топиране. Идеално се побира в 5-те минути, които посвещаваш всяка сутрин на прическата си.

via thebeautydepartment

Късия пуловер и дългата пола



Когато искаш да носиш онази тънка и ефирна дълга лятна пола, но лятото ти изглежда толкова далече, имаме решение – къс пуловер + дълга пола = ВНЛ.

Ако случайно не си свила някой от любимите си пуловери при пране или сушене, то в магазините тази зима (а и пролет) имаше достатъчен реквизит от такива. А и само по пуловер е умна идея за променливото пролетно време.

via Stardust and Sequins

Простотата на белия тишърт



Основата на всеки гардероб белият тишърт е и сред най-предпочитаните ни дрехи тази пролет, особено когато искаме да наблегнем на ярки аксесоари и все пак да запазим аутфита си лек и семпъл. Ето така.

via knight cat
 

More All fashion