Следва

Даяна Спенсър и Кейт Мидълтън - Основни прилики и разлики

Карето се оказа любимо и на телевизионния ефир

Една от най-силните есенни тенденции ще се появи точно три пъти в ефир тази седмица върху телевизионните звезди...

All fashion преди 12 години

Една от най-силните есенни тенденции ще се появи точно три пъти в ефир тази седмица върху телевизионните звезди Юлиан Константинов, водещата Камелия и актрисата Радина Кърджилова.

Ризите на ситно и едро каре не са сред любимците само на ефира, стрийт стайл момичетата и момчетата отдавна ги изпробват с блейзер и джинси или само с достатъчно дълго сако отгоре – боси на ток или пък с кожен клин и боти на платформа.Със сигурност ще го изпробваме в този вариант на снимката на Каролина от Stockholm Streetstyle, но ще сложим оксфордски обувки с връзки, и малка винтидж чанта.

И задължително с не по-малко от пет реда кожени гривни.Радина Кърджилова в "Търси се" залага ная карето в меките тонове на розово и синьо. Също добър вариант за пролетта и лятото.

 

More All fashion

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 4 дни

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 4 дни

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю