Следва

We love: Бялата копринена риза

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Сега Charlotte Todd пуска модна линия от 12 артикула, включително и преправената прозрачна рокля, с която Кейт Мидълтън привлича вниманието на своя принц.

All fashion преди 12 години


Нова версия на прозрачната рокля на Charlotte Todd


Charlotte Todd облече Кейт Мидълтън в прозрачната рокля, която уж бе причината Принц Уилям да си падне по нея по време на благотворително събитие. Въпросната рокля бе продадена по време на търг за около $126 000.

Сега тя пуска модна линия от 12 артикула, включително и преправената прозрачна рокля. Според дизайнера тя е перфектна за плажа, както и за гореща лятна вечер, може едновременно да те пази свежа през деня и да топли вечер. Цената й е около 50 паунда и вече може да се поръча тук.

Louboutin сега правят и лапички


Alex, Christian Louboutin

През последните сезони се нагледахме на всякакви принтове от животинския свят – поли на котки, аксесоари със змийски шарки и един куп леопардови глезотии, но никой не се осмели да докосне царя на джунглата и може би е имало защо.

Нека ти представим Alex – обувка на висок ток от пролетната колекция на Christian Louboutin. Алекс, която наподобява лъвска лапа, може би лесно ще се впише в животинска среда, но колкото и да обичаме котешките принтове, не бихме се изправили в нея насред градската ни джунгла.

Карл и Мagnum - сагата продължава



Миналата седмица ти показахме клипчето на Карл Лагерфелд, което е част от рекламна серия от късометражни филми с участието на Рейчъл Билсън и Баптист за Magnum. Като част от партньорството между дизайнера и марката сладоледи, той създаде шоколадова хотелска стая в Париж, направена от 10.5 тона белгийски шоколад.

В стаята има шоколадов стол, шоколадова маса, шоколадово легло с чаршафи от бял шоколад и дори един млечно-шоколадов Баптист върху тях, държащ сладолед в ръка. Следа от Рейчъл няма и все пак, кому бе нужно всичко това.

Джесика Симпсън е стилна икона на годината



Американското списание US обяви миналата седмица своята класация Hot Hollywood 2011, където под първата позиция се намира певицата Джесика Симпсън, обявена за стилна икона на годината.

Първо – едва прескочихме април, което означава, че от годината са минали само 4 месеца. Второ – Джесика Симпсън?! При толкова красиви и стилни жени в Холивуд, тя ни се струва най-нелепия избор.

Кралските нокти на Кети Пери



Месеци наред всичко, което се случваше по света, бе една сватба, но миналата седмица тя достигна кулминацията си, не само предвид факта, че се случи, а и заради всички смешни ситуации, които я съпровождаха. За нас черешката се оказа маникюрът на Кети Пери, целият в ликовете на Принца и Принцесата. 
 

More All fashion