Следва

Най-доброто от седмичния ни фийдбек: Сексапил или какво...?

We love: Бялата копринена риза

Ето по този начин обичаме да носим ние копринената риза. И то, точно тази копринена риза. От фина прозрачна...

All fashion преди 12 години

Ето по този начин обичаме да носим ние копринената риза. И то, точно тази копринена риза. От фина прозрачна материя, за да сложим отдолу топ без ръкави или пък хубаво дантелено боди или просто невидим сутиен в телесни тонове, за да я носим сутрин, обед и вечер, единствено и само по нея и с чифт много тесни джинси в индигово синьо.

Може да й сложим колана, а може и просто така - свободна, с клъч в ръка, небрежно допълнена с чифт къси панталони и високи дървени платформи.

Бялата риза има нов прочит - вместо да я взимаш назаем от Него, от Acne я създадоха много женствена с малка якичка, от изкуствена коприна, което гарантира, че никога няма да се намачка, маншети и облечени копчета.

Имаш ли я, обаче, дръж на хубавата чиста коса, лице като мрамор и очи като на икона. Пробвай опушен грим в зелено и златисто.

От тук можеш да си я поръчаш за лятото.



 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.