Следва

Face to Face - Никола Борисов

Editors' choice - Любими TV - водещи

"Една птица пролет не прави", но един секси тв-водещ - висок рейтинг - ДА! Независимо дали се нарича "Часът на Милен Цветков"...

Interviews преди 16 години
"Една птица пролет не прави", но един секси тв-водещ - висок рейтинг - ДА! Независимо дали се нарича "Часът на Милен Цветков"<@SITE_URLstrong>, "Отечествен фронт"<@SITE_URLstrong> с Мартин Карбовски<@SITE_URLstrong>, "Шоуто на Слави"<@SITE_URLstrong>, пък и "Най-смешните животни и хора"<@SITE_URLstrong> с Робин Кафалиев<@SITE_URLstrong>, ефектът на тези програми е гарантиран. Зад тях стоят очарователни лица с добро тяло, хитра бърза мисъл и добро чувство за хумор, които могат да ни накарат да се подредим пред екрана в ранна съботна сутрин. Дори след особено тежък петък. Присъствието на Крум Савов<@SITE_URLstrong> на екран доказано възпира дори коронния номер на всяка жена да превключи канала (без да иска) точно в момента на спортните новини.

Тази седмица екипът ни разголи своите телевизионни ФАНТА..., извинете, ФАВОРИТИ <@SITE_URLstrong>и ето какво се получи.


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
Ива
Димитър Павлоооооооов<@SITE_URLstrong> - моят любим ТВ и радио водещ. Остроумието му е изумително, чарът видим. Бих направила класация “10 най-култови анонса на Димитър Павлов.<@SITE_URLstrong>
Ако сте изпуснали последните 10 най, гледайте ги на
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.neterra.tv@SITE_URLbg@SITE_URLshow.php?id=109&bm=2
<@SITE_URLa>




<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
Гергана
<@SITE_URLstrong>Актьорската игра на Димитър Рачков<@SITE_URLstrong> и Васил Василев<@SITE_URLstrong> - Зуека<@SITE_URLstrong> всяка вечер като водещи в „Господари на ефир” <@SITE_URLstrong>ме кара да се смея толкова много, буквално до физическа болка. Тези двамата са гениални.
Тук е мястото да им кажа „Обичам виииииии.
Димитър Павлов<@SITE_URLstrong> – задължително в петък вечер му се отделя специално внимание.
Ники Кънчев<@SITE_URLstrong> – само в „Стани богат”.
Жалко, че не мога да се сетя за други!





<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
Ивана<@SITE_URLstrong>
Новото - "Времето по BTV"<@SITE_URLstrong> - момче Емил Чолаков<@SITE_URLstrong>, прави моите сутрини ведри и изпълнени с "плам за деня", както той сам казва. Не знам какво да кажа, освен, евала на HR - а.




 <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
Делчо <@SITE_URLstrong>
Jerry Springer<@SITE_URLstrong> – докато бях в Щатите,<@SITE_URLstrong> го гледах всяка сутрин преди да отида на работа. Няма такава американска глупост, големи жени-американки се карат с мъжете си в ефир и до две минути настава такъв масов бой, че се включва дори и публиката. Вижте едно клипче на
http:@SITE_URL@SITE_URLyoutube.com@SITE_URLwatch?v=ubKUyvN4CGA
<@SITE_URLa>




 <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
Елена
<@SITE_URLstrong>Телевизията била наркотик.
Може, ако си класическа домакиня или фен на латино-интригата.
И все пак, ако трябва да сравним очарованието на екрана с нещо, нека кажем така: Водещият на предаването Х е като Черешката на тортата на тъщата на мъжа ти.
Ми, да, Евтим Милошев<@SITE_URLstrong> никога не е бил по-секси отколкото като водещ на продуцирано от самия него Surviver издание<@SITE_URLstrong>.
Росенчо Петров<@SITE_URLstrong> "обади" неподозирани качества на екранно величие по време на заместването си.

 <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> И все пак - за да си наясно с това какво exactly трябва да внушава един ТВ водещ<@SITE_URLstrong>, как трябва да е облечен и точно колко гел трбява да има на косата си - Amadeus от RAI Uno<@SITE_URLstrong> е твоят човек!

More from View Sofia

More Interviews