Следва

10-те най-сексапилни жени в българското публично пространство

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Най-накрая се състоя едно от най-обсъжданите модни събития в годината – гала вечерта в музея на изкуствата Метрополитан в Ню Йорк.

All fashion преди 12 години

Гала вечерта в Музея на изкуствата Метрополитан, посветена на Алекзандър МакКуин

Най-накрая се състоя едно от най-обсъжданите модни събития в годината – гала вечерта в Музея Метрополитан в Ню Йорк.

Този път тя бе посветена на покойния Алекзандър МакКуин и кръстена “Alexander McQueen: Savage Beauty”, като декорацията на музея бе в духа на колекцията есен-зима 2008-2009 The Girl Who Lived In The Tree.

Въпреки че за съжаление повечето гости не бяха уважили събитието тематично с  дрехи с етикета на дизайнера, цялостният дух на вечерта наистина бе „МакКуин”.


Карин Ройтфелд от Карл Лагерфелд



Карл може и да не го бива в режисирането, но поне снимането му се удава, и то много. Доказвал го е многократно и ето още една причина да харесваме всичко, което той заснема. Този кадър на Карин Ройтфелд, за която скоро се разбра, че е станала стилист на Chanel, е заснет за шейсетото издание на The Visionaire. Вече сме говорили, че куратор на колекционерското издание, чиято юбилейна тема е религията, е Рикардо Тиши. Ако толкова държиш тези твърди кожени корици да са твои, можеш да заявиш предварителната си поръчка тук.

Втората рокля на херцогиня Катрин




Втората сватбена рокля, която Катрин Мидълтън носи на приема в Бъкингамския дворец вечерта след сватбата също бе дело на Сара Бъртън за Alexander McQueen. Малко сме раздвоени, коя от двете рокли на Кейт харесваме повече, тази или роклдаята от церемонията, но не можем да отречем, че и вторият тоалет й стои зашеметяващо.

С класически силует със стегната талия и разкроени веревни дължини тя наистина прилича на принцеса. Ако ще правят кукла Барби подобна на нея, нека е в тази рокля, моля.

Лара Стоун за списание Interview, май 2011




Лара в тандем с Interview е страхотна. Винаги, при каквито и да е обстоятелства, и най-вече пред обектива на Mert&Marcus. Е, този път не я снимат те, а Mikael Jansson, но резултатът е също толкова впечатляващ. И макар и да е още малко рано за зимните колекции, защото все пак е май и всички снимат бански, явно на колегите от Interview не им пречи да снимат аксесоари от колекции, показани наскоро. Най-много от всичко сме влюбени в обувките на Wang.

P.S. Тя е с червена коса.  Да.  Жестоко.

Аби Лий за списание Numero Франция, май 2011



Роклите Lanvin не успяват да преборят Prada и Dolce&Gabbana по брой корици това лято, но пък тази корица е най-красивата от досега появилите се с рокля Lanvin. Все пак говорим за Numero и Аби Лий, неизбежно е.

More from View Sofia

More All fashion