Следва

Така ли се прави?

Най-величественото еспресо изживяване

По време на международната предпремиера във Версайския дворец в Париж се разкриха очарователните образи от календара на Lavazza за...

Fashion преди 16 години
Версай, 17 Октомври 2007 – По време на международната предпремиера във Версайския дворец в Париж се разкриха очарователните образи от календара на Lavazza за 2008<@SITE_URLstrong>.

„Най-величественото еспресо изживяване”<@SITE_URLstrong> - заглавието на 16-то издание на календара, създадено от известния шотландски фотограф<@SITE_URLstrong> Финли Маккей<@SITE_URLstrong>. Под художественото ръководство на агенция Armando Testa<@SITE_URLstrong>, календарът показва пищността на въображаеми кралски дворове чрез оригинална фотографска интерпретация.

Шестте образа, дело на един от най-модерните творци в съвременната фотография, са вдъхновени от стила Арт Нуво<@SITE_URLstrong>. Фотографиите загатват за въображаемите светове на имперските дворове във Франция<@SITE_URLstrong> и Китай<@SITE_URLstrong> и дори за рицарството през средните векове. Има намек за ирония, чувственост и елегантност, които са в перфектна хармония с качеството на известното еспресо Lavazza<@SITE_URLstrong>.





С прелъстителният си вид сред разкошни декори, кралиците от календара ви канят да се насладите на едно величествено изживяване, а кралят на календара е еспресото Lavazza<@SITE_URLstrong> – кафето, което властва във всяка фотография.

Шестнайсетото издание на календара включва и творение на английската дизайнерка Вивиан Уестууд<@SITE_URLstrong>. Италианският дизайнер на луксозна бижутерия Дамяни също е предоставил накити с диаманти, които да допълнят облеклото на кралиците.

Сред бижутата, главни герои на кадрите са грандиозната поредица със София Лорен от 1352 г.,<@SITE_URLstrong> блестящи 81 каратови диаманти и колекцията медальони на Жулиет<@SITE_URLstrong>.

Посланието на календара е следното: всеки може да си позволи една ”кралска” почивка за кафе, един миг на истински лукс и елегантност, едно наистина необичайно чувствено изживяване. Важно е обаче да знаеш как да избереш правилното кафе. Еспресото с марка Lavazza<@SITE_URLstrong> винаги спазва своето обещание да ни накара да се почувстваме като крале и кралици ... поне докато си изпием кафето. За календар на Ла Ваца са снимали големи имена като Хелмут Нютън, Елен фон Унверт, Тиери ле Гуес, Еухенио Рекуенко<@SITE_URLstrong> и други известни имена. 

More from View Sofia

More Fashion