Следва

Благодаря ви, д-р Енчев или как Осама възкръсна в билборд

We Love: Мишел Обама танцува като Бийонсе

Как да изтанцуваш пътя си до перфектната фигура показа Мишел Обама пред цяло средно училище, а и цяла Америка...

Лица преди 12 години

Първата дама на САЩ Мишел Обама показа пред цяло средно училище, както и пред цяла Америка, как можеш да изтанцуваш пътя си до перфектната фигура. Тя се отби в последната минута в училище в столицата Вашингтон, за да погледа как ученици танцуват в такт с новото видео на Бийонсе Move Your Body, след което се включи в танците, защото да!, тя е наистина точно толкова готина.

Видеото на поп дивата е част от кампанията на Мишел Обама Let’s Move, която има за цел да ограничи затлъстяването сред децата.

Освен, че показа своята забавна страна, първата дама доказа отново, че екипът й има окото и таланта да я облича винаги повече от подходящо за случая. Този път тя носи разкроен тъмносин панталон и ефирен топ в неоново жълто, комбинирани с колан в сребристо. Иска ни се всички дами в политиката да последват примера й и да заделят строгостта на костюма само за крайни случаи.



И като заговорихме за танци и Бийонсе, разбрахме, че Анна Уинтър е отказала на певицата и съпруга й Джей Зи танц по време на гала вечерта на Vogue в музея Метрополитан миналата седмица. Въпреки че миналата година рап певецът Пи Диди успя да склони главната редакторка за танц, не смеем да я виним за решението й този път. Все пак всички помним какво се случи с Гага, когато се осмели да танцува редом до Бийонсе.
 

More Лица