Следва

От архива: Стил съветник: Как да носим средно дългата пола, така красива тази пролет

Б като Библия - Б като Блог

Златните панталони от колекцията пролет-лято на Michael Kors са една от любимите ни дрехи тази пролет, но както вероятно ти е известно...

All fashion преди 12 години


За най-сръчните: Направи си сам златните панталони на Michael Kors


Златните панталони от колекцията пролет-лято на Michael Kors са една от любимите ни дрехи тази пролет, но както вероятно ти е известно Michael Kors у нас няма, така че, ако скоро не ти се очертава пътуване извън страната и все още се плашиш от онлайн покупки, ти предлагаме да си ги направиш сама (или да потърсиш помощта на шивач).

В снимките по-долу ясно е показано как да го осъществиш в лесни стъпки и какви материали ще ти трябват: златист плат, ластик, ножица, черен конец и машина. 

Като за начало по шаблони за панталон изрязваш от златистия плат, сгънат както е показано, парчетата за новите панталони. В случай, че не разполагаш с шаблони, лесно можеш да си направиш сама като очертаеш чифт стари широки панталони върху хартия и след това ги отрежеш.





Зашиваш парчетата едно към друго и завършваш с ластика.



via Style Scrapbook

... с мляко!



Аутфит изцяло в млечни нюанси, примесени като във фунийка със сладолед, украсен с черешово червено червило. Ммм...

via Late Afternoon

Плетена корона



Перфектната прическа за мързелива неделя, че защо не и за всеки ден. Романтиката на плитката, омотана около главата като корона, предизвиква у нас само приказни чувства. Очевидно духа на сватбата на принцесата все още се рее наоколо.

via A Cup Of Jo

Рафтове от щайги за вино



Вероятно всеки поне веднъж се е сблъсквал с проблемите на малкото жилище и един куп неща, които чакат да се поместят в него. Вероятно и всеки е достигнал до решението, че щом няма място на земята, трябва да си осигури такова по стените.

Рафтовете, освен че събират красиво всички малки неща, за които няма място никъде другаде, са и красиво интериорно решение за освежаване на дома. 

Попаднахме на тази готина идея да си направиш сам лавиците по стентите с абсолютно подръчни материали - щайги от вино, декорирани с декупаж.

via design*sponge
 
Гащеризон = шорти



Гащеризонът понякога вместо да те спасява от избора на горна и долна дреха, събирайки двете в една, може и да предизвика въображението ти, като се използва само за една от тях. Тук го виждаме облечен като шорти, комбиниран с раиран топ, но лесно можеш да го използваш за топ, съчетан с обемна пола.

via The Sartorialist

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.