Следва

Шарено лято

Карл Лагерфелд ознаменува Chanel Cruise 2011 с ново видео

По идея и режисура на Карл Лагерфелд е поредната филмова експресия, наречена The Tale of a Fairy. Приказката...

All fashion преди 12 години

По идея и режисура на Карл Лагерфелд е поредната филмова експресия, наречена The Tale of a Fairy. Приказката не разказва, а показва емблематични за марката лица и разкоша, в който обича да твори Карл.

Трейлърът на късометражното филмче, публикувано в интернет преди часове, е само началото на грандиозното представяне на круизната колекция на Chanel за 2011-та.

Филмът ще бъде прожектиран и официално в Париж, а сред лицата, на които се възхищаваме в трейлъра, виждаме актриса, влязла в образа на Коко Шанел Ана Моуглалис, музата на дизайнера Фрея Беха Ериксен, любимецът му Баптист, Марк Вандерло и други приятели и близки от професионалното обкръжение на Карл.

Цялото видео ще можем да гледаме обаче и ние на официалната страница на марката chanel.com тази вечер в 21.00 часа.

Освен че сме любопитни да видим поредната интерпретация на дизайнера, който оглавява колекциите за два луксозни бранда едновременно - Chanel и Fendi, много бихме искали един ден да се наслаждаваме на нещо така визуално красиво и стилистично съвършено изпълнено произведение в игралното кино.
 


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.