Следва

Нева Балникова с нова колекция във ViewSofia Shop

Как го прави тя – Мишел Лами

Когато чуем името на Мишел Лами, в главите ни изплуват три неща – муза и съпруга на дизайнера Рик Оуенс, близка приятелка на дизайнера...

Fashion преди 12 години

Когато чуем името на Мишел Лами, в главите ни изплуват три неща – муза и съпруга на дизайнера Рик Оуенс, близка приятелка на дизайнера Гарет Пю и жената с мастило по пръстите. Всъщност Мишел Лами е позната като дизайнер на облекла, изпълнител, филмов продуцент и ресторантьор. През последните 10 години обаче животът й включва и сътрудничеството със съпруга й Рик Оуенс.

Във времето сме чували хиляди неща за нея, сред които, че е с цигански произход, че е отгледана от вълци, вампир, вещица и т.н. Истината е, че Мишел е парижанка, която дълго време е танцувала в кабаре. Среща Оуенс чрез техен общ познат и го наема като партньор за собствената й линия Lamy.

Съветва винаги да изненадваме приятелите си, ето как го прави тя:

Златни зъби – с проблясък на диаманти. Въпреки че прилича на Франкенщайн, ако я снимат със светкавица, златните зъби винаги привличат настроение.



Черен чорап на главата, носен като лента за коса – това пък е страхотна идея, която открива, докато преминава през операция на крака преди години. „Разбрах, че чорапът стои много по-добре на главата ми.”

Черен мъжки топ на Rick Owens – винаги носи поне два един върху друг.

Чорапогащи от памук и ликра
– винаги в тъмен десен. Напоследък я виждаме и с ръчно рисувани модели.

Черни чорапи и дървено сабо
– на висока платформа, дело на Rick Owens.



Пръстени по татуирани пръсти – смесва такива от бронз (Christiane Billet), платина (Loree Rodkin) и злато (Aurora Lopez) и абанос.

Черни три-четвърти ръкави от кашмир и ликра
, които носи под големи етно гривни от алуминий, кожа, бронз и сребро.

Чанта от крокодилска кожа във формата на хартиен плик в тъмен цвят, перфектна за дъждовно време.

Обърнат наопаки елек от напа, който я пази от вятър или просто стои в чантата й.

Черни боксови ръкавици – за ежедневни тренировки.
 

More from View Sofia

More Fashion