Следва

Сезонът на лятната подготовка

Сватбата на Уилям и Кейт промени плановете на бъдещите булки

Откакто Кейт сбъдна мечтата си на красива булка с царствена церемония в Уестминстърското Абатство, навсякъде по...

All fashion преди 12 години

Откакто Кейт сбъдна мечтата си на красива булка с царствена церемония в Уестминстърското Абатство, навсякъде по света бъдещите булки започнаха да преосмислят плановете си за своето собствено специално събитие.

Не е ли далеч по-блестящо официалната церемония да бъде в катедрала, а отпред да те чака златна каляска вместо просто класически кадилак? Според проуване направено последните 2 седмици, от сп. Times, много от сватбените агенции наблюдават, че всички булки искат по-кралска и величествена сватба. Разбира се, че по-голямата част от тези булки са жени, които са били обсебени от сватбата на Уилиям и Кейт, още от самото обявяване на годежа им. Интересно е обаче, че има и доста такива, които са се вдъхновили от идеята след самата кралска церемония. На много места даже се поръчват убийствен тип рокли за шаферките, стил Пипа Мидълтън. Times цитират една млада бъдеща булка, попитана на улицата в Манхатън:

„Въобще не съм очаквала сватбата на Уилиям и Кейт да ми повлияе по някакъв начин - казва Ашли Смит, 25 години, редактор - Обаче след като я гледах, започнах да поставям под въпрос всяко едно мое взето решение до този момент!”
. Оказва се, че църквата, която си е избрала е сменена с голяма катедрала, а приемът за гостите се оттегля от резервираният доскоро местен клуб и все още е под въпрос с кое се сменя.

Не е единствената. Други пък бъдещи булки наблягат на по-малките, но съществени детайли като цветята и музиката. Изцяло взаимствани от британската кралска сватба, тези детайли според много носят търсеният величествен дух. Някои от най-известните сватбени агенти съобщават за масовия феномен, който наблюдават сред бъдещите младоженци.

Някои до такава степен са обсебени от идеята за сватбата на Кейт и и Уилиям, че поръчват дървета в катедралите, тромпети, дори и мъжки хор! Забележително е и желанието за червен килим, който мнозина си поръчват за церемонията.

Най-интересният бум сред булките в момента е ранният час, в който всички искат да е сватбата им.

Вярно, че ранният час се предпочита от малцина, но в момента е налице откъде е тръгнала тази мода. Сватбените агенти изразяват възмущението си за това, че даже се отказват да се правят приеми. Е, нищо лошо, но все пак нека не забравяме, че дори и Кейт и Уилиям имаха такъв. Макар и да беше следобеден и гостите да бяха сведени само до 600.

В крайна сметка ако приемем, че тези събития, ако не веднъж, то поне са рядкост в живота, можем да си позволим една голяма царска сватба с пищна церемония в църквата и после в ресторанта или градината, която ще ни държи дълго. Или пък скромно с приятели, а после на дълъг меден месец. В нашия екип мненията се разделиха на две.

 

More All fashion