Следва

С гумено чукче и големи любопитни очи децата ще разрешават истински загадки

Пет неща, за които всички говорят

Всяка сутрин, точно в 11, нашият нов бюлетин ще те държи на горещата линия на интересните новини по света и у нас....

Events преди 12 години

Всяка сутрин, точно в 11, нашият нов бюлетин ще те държи на горещата линия на интересните новини по света и у нас.

Дизайнерът, когото по време на седмицата на модата в Берлин ти представихме в чудесно интервю, българинът Владимир Каралеев, идва у нас по покана на Sofia Design Week като лектор. За Владимир се говори не само у нас, защото точно след последната му колекция есен-зима 2011 по време на Mercedes Fashion Week Berlin за него проговориха и Vogue и Style.com.

Дарин Англелов, актьорът, когото момичетата обожават, ще придружи на бала една много щастлива абитуриентка.



Тазгодишните абитуриентки и фенки на Дарко вече изпращат своите писма на [email protected], заедно със своя снимка, телефон, адрес и информация кога и къде е балът им. Тези, които още не са писали до Дарин, имат време до утре, 13 май 2011 г.

Излезе трейлърът на „Острова”, вторият филм на режисьора Камен Калев, който ще се прожектира по време на фестивала в Кан.



Ники Илиев прави филм в Париж, на който е сценарист, режисьор и съпродуцент.



Браво! В продукцията се снима и половинката му Саня Борисова, с която пътуват до Франция, където се осъществяват обаче само част от кадрите. Младият актьор се надява филмът да излезе по кината тази зима.

Шокиращи снимки на принцеса Даяна непосредствено след катастрофата ще бъдат показани за първи път в документален филм на фестивала в Кан.



Лентата разказва за фаталния удар на колата на принцесата в тунела в Париж през 1997 г. Филмът е 90 минути, а черно-бяла снимка в едър план на Даяна в колата ще разтърси света. Филмът ще бъде показан навсякъде, но не и във Великобритания. Правилно! Дано децата й не видят тази снимка, макар че е малко вероятно да не стигнат до тях.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.