Следва

10-те най-сексапилни модни дизайнери

Chanel отнесоха критика за липсата черни модели в ревюто на Cruise

Ботушите с отворени пръсти бяха доста одумвани тези дни, style.com дори ги описаха, като желание, което е по-добре да остане незадоволено...

All fashion преди 12 години

Стига сме хвалили това шоу. Ето и малко критика.

Ботушите с отворени пръсти бяха доста одумвани тези дни, style.com дори ги описаха, като желание, което е по-добре да остане незадоволено, защото фактът, че достигат до коляното, никак не ги прави най-практичните обувки за лятото. Като оставим колекцията леко настрана обаче, лейбълът отнесе критика и за подбора си на модели за шоуто.

Липсата на по-пълен модел леко изненада зрителите, предвид факта, че Кристал Рен се разходи миналата година по време на Cruise ревюто и присъства в една от рекламните им кампании. Но всяко чудо за три дни, както се казва. На котешката пътека се разходиха всички топ модели, които сме очаквали да видим – Аби Лий, Мирте Маас, Наташа Поли, Карли Клос, Саския де Брау, Батист Джиабикони, Брад Кьоних, Магдалена Фраковяк, Жаклин Жаблонски, Лили Доналдсън, Каролина Куркова и т.н. Изненадата на вечерта бе Кристен Макменами, която е и с главна роля в късометражния филм на Карл към колекцията, за който ти споменахме в началото на седмицата и който можеш да видиш тук в пълните му 25 минути и 31 секунди.

В селекцията от момичета и момчета намериха място и азиатските топ модели Фей Фей Сън и Шу Пей Куин, но нито един черен модел. Всъщност черни модели нямаше в ревюта на лейбъла и за resort 2011, есен 2011, пролет 2011 висша мода, както и pre-fall 2011.
 

More All fashion